Taloushallinnon asiantuntija pääkirjanpidon tehtä, Tilipalvelu Rantalainen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2024
  • Hae viimeistään 22.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinnostaisiko sinua työskennellä taloushallintoalan johtavassa huippuasiantuntijoiden organisaatiossa? Tämä tehtävä saattaisi olla juuri sinua varten!

Rantalainen on Suomen markkinajohtaja tilitoimistopalveluliiketoiminnassa. Tällä hetkellä Rantalainen palvelee yli 60 eri toimipisteellä ympäri Suomen ja Tukholmassa. Tarjoamme kaikenkokoisten asiakkaidemme liiketoiminnan menestyksen tueksi monipuoliset taloushallinnon, henkilöstöhallinnon ja yritysverotuksen palvelut jo yli 1 700 asiantuntijan voimin. Tutustu meihin tarkemmin nettisivuillamme.

Kasvumme tueksi etsimme nyt TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA PÄÄKIRJANPIDON TEHTÄVIIN ravintola- ja matkailualan tiimiimme!

Pääkirjanpitäjänä työtehtäviisi kuuluu mielenkiintoisten asiakkaiden päivittäin hoidettavia kokonaisvaltaisia kirjanpitotehtäviä. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi pääkirjanpito, BI-raportointi sekä asiakaskonsultointi. Asiakkuuksia hoidat vahvassa yhteistyössä oman tiimisi kanssa, joten tehtävät jakautuvat pääkirjanpitäjän sekä reskontratiimin kanssa.

Työssäsi sinulla on aina taustalla ammattitaitoisen ja iloisen tiimin sekä koko Rantalainen-konsernin tuki. Meillä taloushallinto on keskiössä ja haluamme varmistaa asiantuntijoidemme osaamisen ajantasaisuuden tarjoamalla monipuoliset koulutus- sekä kehittymismahdollisuudet. Rantalaisen sisäisten urapolkujen kautta sinulla on halutessasi mahdollisuus edetä myös esimerkiksi erikoisasiantuntija- tai esihenkilötehtäviin.

Ravintola ja matkailu tiimissämme uutta kollegaa odottavat kymmenen huikeaa taloushallinnon ammattilaista. Tuemme toinen toisiamme ja meillä on hyvä tekemisen meininki! Tiimimme tukikohta sijaitsee viihtyisässä toimistossamme Pasilassa mutta tarjoamme mahdollisuuden työskennellä osittain myös etänä, omien toiveidesi mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että olet ehtinyt kerryttää osaamistasi taloushallinnon tehtävissä jo useamman vuoden ajan ja laatinut myös tilinpäätöksiä. Konserniosaaminen on hyödyksi tässä tehtävässä. Toivomme lisäksi aktiivista otetta työtehtäviin sekä hyviä tiimityö- ja asiakaspalvelutaitoja. Haluat aidosti palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla! Tiimimme asiakkaat ovat matkailu- ja ravintola-alan yrityksiä, joten kokemus ravintola- sekä matkailualan kirjanpidosta on eduksi mutta ei välttämättömyys. KLT-tutkinto on eduksi mutta mikäli sinulta ei sitä vielä löydy, tuemme sinua halutessasi sen suorittamisessa.

Myös aiempi osaaminen erityisesti Procountor ja Netvisor-ohjelmistojen käytöstä katsotaan eduksi mutta yhtä lailla arvostamme kykyä työskennellä muiden taloushallinnon järjestelmien parissa ja halua oppia uusia järjestelmiä, joihin tarjoamme sinulle toki kattavan perehdytyksen.

Mitä Rantalainen tarjoaa sinulle?

Tarjoamme monipuolisen ja kiinnostavan toimenkuvan yhdessä Suomen moderneimmista tilitoimistoista, osana mukavaa tiimiä. Saat meillä asiantuntevan organisaation sisäisen tuen työhösi, jatkuvat koulutusmahdollisuudet ja nykyaikaiset työvälineet. Joustavana työnantajana tarjoamme sinulle vapauden suunnitella omaa työtäsi, liukuvan työajan ja etätyömahdollisuuden, jotta työn ja muiden elämän osa-alueiden yhdistäminen olisi sujuvaa.

Haluamme olla taloushallintoalan paras työpaikka ja johtomme on sitoutunut tähän tavoitteeseen! Rantalaisella jokaista työntekijää arvostetaan omana itsenään ja sinua odottaakin meillä hyvä työympäristö sekä reilu arvomaailma. Meillä panostetaan laadukkaaseen esihenkilötyöhön ja uramahdollisuuksiin talon sisällä. Lue lisää kattavista henkilöstöeduistamme sekä Rantalaisesta työnantajana sivuiltamme (https://www.rantalainen.fi/tyopaikat/taloushallinnon-avoimet-tyopaikat/).

Hae paikkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.5.2024. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä eli älä turhaan odota viimeiseen hakupäivään!

Jos haluat kuulla lisää tehtävästä tai tulevasta tiimistäsi, olethan yhteydessä meihin! Lisää tehtävästä kertoo palvelujohtaja Liisa Malin (040 171 3731)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rantalainen.teamtailor.com/jobs/4429001-taloushallinnon-asiantuntija-paakirjanpidon-tehtaviin