Työntekijä lounasravintolaan, Jyväskylä, TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakkaallemme Jyväskylään keittiötaitoista työntekijää lounasravintolaan mukavaan arkipäivätyöhön! Työvuorot sijoittuvat klo 6:00-18:15 välille maanantai-perjantai akselilla. Etsinnässä on pitkäaikainen työntekijä. Töitä on tarjolla alkuun osa-aikaisesti ja elokuun alusta alkaen kokoaikaisemmin. Työtehtäväsi pitävät sisällään monenlaista lounasravintolan työtä, kuten ruoanlaittoa niin lounas- kuin pikaruoka puolella, asiakaspalvela, rahastusta ja pöytien siivousta. Lounaalla tarjoillaan maittavaa kotiruokalounasta sekä listalta on myös tilattavissa pikaruokia. Unohtamatta kahvilinjaston suolaisia ja makeita herkkuja. Ravintola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Keljonkankaalla. Työpaikalla sinua odottaa loistava tiimi ja kodikas työympäristö maustettuna mukavilla työtehtävillä. Työt alkavat sopimuksen mukaan oikean henkilön löydyttyä.

Työssä menestymiseen tarvitaan iloista asiakaspalveluasennetta. Toivomme sinulta alan koulutusta ja kokemusta lounasruoan valmistuksesta. Ruoanlaittokokemus ei kuitenkaaan ole välttämätöntä, jos olet innostunut ja valmis oppimaan sekä sisäistät nopeasti uusia taitoja. Tärkeintä on hyvä asenne työtä kohtaan. Työ edellyttää hygieniapassia ja sujuvaa suomenkielen taitoa. Arvostamme kokemusta ravintolamaailmasta ja hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Olisitko sinä hakemamme reipas, ahkera ja oma-aloitteinen työntekijä?

Tarjoamme sinulle:

- Hyvät työajat

- Mukavat työkaverit

- Mielenkiintoisen työnkuvan

Toivomme sinulta:

- Iloista ja eloisaa asennetta

- Kokemusta keittiötyöskentelystä

- Mahdollisuutta sitoutua pidemmäksi aikaa

Mikäli olet etsimämme joustava sekä toimeenryhtyvä henkilö, ja kiinnostuit tehtävästä, niin laita hakemus tulemaan nettisivustomme kautta pikimmiten. Lisätietoja antaa tarvittaessa Jani p. 040 127 2265, jani@totalhenkilostopalvelut.fi.

Total-Henkilöstöpalvelut on henkilöstötalo, joka pyrkii edistämään ja lisäämään pidempikestoisia työsuhteita. Olemme keskittyneet laadukkaaseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakasyritystemme kanssa, mikä mahdollistaa pidempiaikaisten työsuhteiden tarjonnan ja usein vakinaistumisen mahdollisuuden työnhakijoillemme. Työllistämme vuosittain satoja osaajia asiakkaillemme, useille eri aloille. Toimimme paikallisesti Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Itä-Suomessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://totalhp.likeit.fi/apply/1541947