Lähihoitaja, kotihoidon työnjako Kymenlaakso, Kymenlaakson hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Palkkaus: 2681,22€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työnjakajana tehtäviisi kuuluu asiakaskäyntien jako asiakaslähtöisesti kotihoidon työntekijöille toiminnanohjausjärjestelmän avulla sekä töiden uudelleen organisointi muutostilanteissa. Teet tiivistä yhteistyötä koko kotihoidon moniammatillisen henkilöstön ja esihenkilöiden kanssa. Lisäksi pääset kehittämään omaa työtäsi osallistuen Kymenlaakson hyvinvointialueen toimintamallien kehittämiseen sekä oman työyhteisön kehittämiseen.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä ja kykyä reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Työ on ajoittain hektistä ja haastavaa, mutta tukenasi on koko työnjaon huumorintajuinen ja taitava tiimi.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä Valviran rekisteröinti ja voimassaolevat lääkeluvat. Lääkeluvat voi suorittaa heti palvelussuhteen alussa. Eduksi katsotaan digitaalisten järjestelmien osaaminen ja kotihoidon tuntemus. Työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta jalkautuessasi kotihoidon eri toimipisteisiin koko Kymenlaakson alueella. Tarvepohjaisuuteen perustuen työ voi olla asiakastyötä kotihoidon hoitoringissä. Työaikamuoto on jaksotyö ja työnjakajat työskentelevät maanantaista sunnuntaihin klo 6-16 välillä. pyydämme yli kolmen kuukauden mittaisissa palvelussuhteissa työntekijää esittämään itsestään rikosrekisteriotteen.

Olemme kiinnostuneita hakemuksestasi ja pyrimme tutustumaan siihen jo hakuaikana. Rekrytoinnin etenemisestä, aikatauluista ja valinnoista viestimme pääosin sähköpostilla. Järjestelmästä lähetetyt viestit saattavat ohjautua roskapostikansioon.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KYMENHVA-02-225-24/fi_FI