Laboratoriovastaava, Turun ammattikorkeakoulu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2024
  • Hae viimeistään 26.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Turun ammattikorkeakoulu etsii joukkoihinsa vahvistusta sähköisten energiajärjestelmien ja sähkötekniikan osaamisalalta. Työsi koostuu tutkimus- ja opetuslaboratorioiden sekä kenttämittausjärjestelmien suunnittelu-, rakentamis-, käyttö- ja ylläpitotehtävistä. Vastaat opiskelijaharjoitusten ohjaamisesta laboratorioissa. Laitekannan, ohjelmistojen ja kalibrointien ylläpito sekä laatujärjestelmän kehittäminen ja akreditoinnin ylläpito ovat myös keskeisiä tehtäviäsi. Kehität omaa osaamistasi jatkuvasti uudistuvan ympäristön mukaisesti. Osallistut työssäsi monialaiseen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaamme (TKI).

MITÄ ODOTAMME SINULTA?

- Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto esimerkiksi sähkö-, automaatio-, elektroniikka- tai konetekniikan alalta.
- Pystyt toimimaan laboratoriossa ja ratkomaan käytännön haasteita.
- Sinulla on käytännön kokemusta järjestelmien ylläpidosta.
- Kielitaitosi puolesta pystyt työskentelemään englannin kielellä.
- Olet halukas osallistumaan opiskelijoiden ohjaukseen laboratoriotöissä ja kentällä.
- Sinulla on sähköalan ammattihenkilön pätevyys sekä hyvä sähkötyöturvallisuusvaatimusten ja -käytäntöjen tuntemus.
- Arvostamme lisäksi kenttäväylien ja teollisten protokollien tuntemusta.
- Vähintään perustason ohjelmointitaidot ovat työssä eduksi.

MITÄ TARJOAMME?

- Meillä saat hyvät mahdollisuudet kehittää osaamistasi kansainvälisessä Uusi energia -tutkimusryhmässä, jonka painopisteitä ovat kestävä sähköntuotanto, hajautetut energiajärjestelmät, energian varastointi, sähköinen liikenne ja energiasektorin digitalisaatio. Lue lisää tutkimusryhmästämme: https://nerc.turkuamk.fi
- Pääset työsi kautta kehittämään opiskelijoidemme osaamista ja osallistumaan vaikuttavaan ja laaja-alaiseen TKI-toimintaan.
- Tarjoamme monialaisen asiantuntijaorganisaation taustatuen, monipuolista tukea työsi toteuttamiseen ja sparrausapua kokeneilta kollegoilta.
- Saat ympärillesi osaavan ja mukavan työyhteisön sekä modernit työskentely- ja laboratorioympäristöt EduCityssä Kupittaan kampuksella.

Työ alkaa 19. elokuuta 2024 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on vakituinen, ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Arvostamme moninaisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, esimerkiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia sekä eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Turun ammattikorkeakoulu Oy, Tekniikka ja liiketoiminta, Kupittaan kampus, Turku
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TuAMK-05-7-24/fi_FI