Rakennusinsinööri, VISIO Henkilöstöratkaisut Uusimaa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Palkkaus: 5000€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
MITÄ HAEMME?
Haemme rekrytointitoimeksiannollamme noin viisi miljoonaa euroa (2023) liikevaihdoltaan olevaan yritykseen rakennusurakoitsijalle vastaavaa mestaria, jolla on kertynyt kokemusta työmaiden johtamisesta useamman vuoden ajalta.

MIKSI VAIHTAISIT?
Asiakasyritys on toiminut Uudellamaalla vuodesta 1997 tehden tasaisesti noin 4-5 miljoonan euron vuosittaista liikevaihtoa. Yrityksessä on 15 työntekijää, joista 5 on toimihenkilöitä. Yritys on erikoistunut tilamuutosten tekoon pääurakoitsijana (koulut, päiväkodit, vanhainkodit, toimi- sekä liiketilat). Yrityksen asiakkaina ovat mm. julkishallinnon eri toimijoita sekä isoja yrityksiä. Yrityksen toimisto sijaitsee Helsingin keskustassa. Töitä voit tehdä toimistolla, työmailla tai kotitoimistosta käsin. Yrityksellä on kattava työterveyshuolto Mehiläisessä.

MITÄ ODOTAMME?
Valittavalla henkilöllä tulee olla itseohjautuvuutta, oma-aloitteellisuutta, joustavuutta sekä ongelmanratkaisukykyä. Henkilöllä tulee olla myös kykyä johtaa kokonaisuuksia ja saattaa projektit mallikkaasti loppuun. Valittavalla henkilöllä tulee olla kirjattuna pätevyydet toimia rakennusvalvonnan vaatiman työn vastaavana. Haemme sellaista henkilöä, jolla on valmius kehittää yritystä ja kehittyä itse samalla. Työn luonne vaatii oman auton käyttömahdollisuutta ja tietenkin työajoista maksetaan kilometrikorvaukset ajopäiväkirjan mukaisesti.

MITÄ TARJOAMME?
Tarjoamme työpaikan yrityksessä, jolla on selkeä kasvustrategia seuraaville vuosille, jossa vastaavalla mestarilla on nyt ja tulevaisuudessa erittäin tärkeä rooli. Valittavalle henkilölle rakennetaan urasuunnitelma, joka antaa mahdollisuuden kehittyä tulevaisuudessa työpäälliköksi. Kyseisessä tehtävässä palkkahaitari on työsuhteen alkaessa 5000 euroa kuukaudessa. Tämän lisäksi yritys maksaa tavoitteiden täyttyessä toimihenkilöilleen vuosittaisen tuotantobonuksen, jonka piiriin valittava henkilö kuuluu koeajan jälkeen.

KUINKA TOIMIT?
Jätä hakemus, johon liität CV:si / referenssit ohessa olevasta linkistä tai ole yhteydessä rekrytoinnista vastaavaan Ilmari Ainasojaan 044 313 2089 / ilmari.ainasoja(at)visiohr.fi ja sovitaan tapaaminen.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana, joten mikäli tämä työpaikka on kuin tehty sinulle, niin älä aikaile hakemuksen jättämisessä!

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi - maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://visiohr.likeit.fi/apply/21697140