Myyntisihteeri, Kemira Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sales Coordinator - vuorotteluvapaan sijaisuus

Kemira on globaali kemianyhtiö, joka palvelee asiakkaita runsaasti vettä käyttävillä teollisuudenaloilla. Tarjoamme asiantuntemusta, sovellusosaamista ja kemikaaleja, jotka parantavat asiakkaidemme lopputuotteen laatua sekä prosessi- ja resurssitehokkuutta. Tarjoamme työympäristön, jossa voit hyödyntää osaamistasi ja työlläsi on merkitystä. Jos haluat vaikuttaa, innovoida ja nähdä työsi tuloksia kansainvälisessä, alan johtavassa yrityksessä, Kemira on sinua varten.

Haemme myynnin koordinaattoria vuorotteluvapaasijaiseksi määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 27.5. - 22.9.2024. Tässä tehtävässä toimit Kemira Pulp & Paper -yksikön myynti- ja markkinointityön tukena pääosin Suomessa. Tehtävä sisältää sisäistä ja asiakaskommunikointia hyvän asiakaspalvelun ja tehokkaan myynnin varmistamiseksi, tarjousten valmistelua ja lähettämistä, myynnin SAP key userina toimimista sekä hintojen ylläpitämistä (Deal optimizer ja SAP), asiakastiedottamista sekä asiakas- ja toimitusraportointia. Kemirassa työskennellään hybridimallin mukaisesti, jolloin osa viikosta työskennellään Kemiran työtiloissa (sijoituspaikkasi voi olla jokin Kemiran toimipaikka Suomessa), osan työajasta voit työskennellä etätyönä kotikonttorilta.

Huom! Tarkistathan TE-toimistosta, että täytät vuorotteluvapaan sijaisen ehdot.

Odotamme sinulta:

Soveltuvan ammattikorkeakoulututkinnon sekä mielellään muutaman vuoden työkokemuksen vastaavista tehtävistä

Asiakaspalveluhenkisyyttä ja asiakaspalvelutaitoja

Osaamista sähköisistä työvälineistä ja ohjelmista ( MS Office, SAP). Arvostamme erityisesti hyvää ja monipuolista SAP osaamista.

Energisyyttä, tavoiteorientoituneisuutta ja joukkuepelitaitoja

Positiivisen ja vastuullisen asenteen itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työntekoon

Kykyä kommunikoida sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi

Kemiran toimitusketjun hallinta edesauttaa tehtävässä suoriutumista

Tarjoamme sinulle:

Mielenkiintoisen työn, jossa mahdollisuus kasvattaa osaamista

Upeita ja osaavia työkavereita sekä asiantuntijaorganisaation tuen työtehtävissä menestymiseen

Työn globaalissa suomalaisessa yhtiössä, joka on sitoutunut innovaatioihin, huolehtii ihmisistä ja ympäristöstä sekä on sitoutunut asiakkaiden menestykseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Markus Hämäläinen sähköpostitse (osoite etunimi.sukunimi@kemira.com ) tai puhelimitse 050 326 0412 arkisin klo 12-15.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.kemira.com Avoimet työpaikat Careers Apply now -osion kautta viimeistään 15.5.2024.

Liitäthän mukaan ansioluettelosi. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Kemira on yksi maailman johtavista kestäviä kemikaaliratkaisuja runsaasti vettä käyttäville teollisuudenaloille valmistavista yhtiöstä. Asiakkaitamme ovat muun muassa teollisen ja kunnallisen vedenkäsittelyn sekä massa- ja paperiteollisuuden toimijat. Kilpailuetumme perustuu asiakkaiden prosessi- ja resurssitehokkuutta sekä laatua parhaiten tukeviin tuotteisiin ja palveluihin. Keskitymme vedenkäsittelyyn, uusiutuviin ratkaisuihin sekä digitaalisiin palveluihin. Vuonna 2023 Kemiran liikevaihto oli noin 3,4 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 000. Kemiran osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Lue lisää: www.kemira.com/tyopaikat ja LinkedIn
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:paivi.muotio-tienhaara@kemira.com