IT-tuen työtehtävät, Puola, Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko vastavalmistunut ja haluat kasvattaa omaa osaamistasi IT-alalla? Etsitkö kenties pitempää työharjoittelupaikkaa IT-alalta? Mietitkö uutta suuntaa työelämässä ja omaat loistavat asiakaspalvelutaidot? Miltä kuulostaisi työpaikka ulkomailla, jossa sinua tukee suomalaiset kollegat ja pääset kehittymään IT-tuen ammattilaiseksi?

Etsimme kesän aikaisiin aloituksiin IT-tuen osaajia ratkomaan asiakkaiden tietoteknisiä ongelmia.

Katowiceen on helppo lähteä, sillä autamme sinua käytännön järjestelyissä ja pääset matkaan helposti. Kauttamme on mahdollista vuokrata kimppa-asunto ensikuukausiksi, minkä jälkeen voimme auttaa sinua löytämään oman asunnon. Barona hoitaa myös lentokustannukset välillä Helsinki-Krakova.

Rekrytointiprosessin edetessä pääset keskustelemaan esihenkilön ja halutessasi tulevien kollegoiden kanssa. Tulevilta kollegoilta saat vinkkejä ja voit jutella tarkemmin asioista, jotka sinua mietityttävät muuton suhteen esim. elämästä, vapaa-ajasta, harrastusmahdollisuuksista, Katowicessä.

Käytännössä, jos tulet valituksi työtehtävään niin sinun tarvitse vain astua Helsingissä lentokoneeseen ja me huolehdimme muusta, että olet perillä Katowicessä. Sinut toivottaa tervetulleeksi tiivis suomalainen työporukka ja esimiehet, joka viihtyy yhdessä työn lisäksi myös vapaa-ajalla.

Kenelle työ sopii?

Työ sopii erinomaisesti, jos olet asiakaspalveluhenkinen ja pidät teknisten ongelmien ratkaisemisesta. Voit olla vastavalmistunut IT-alan osaaja, jo IT-alan työkokemusta kartuttanut IT-asiantuntija tai muuten tekniikasta innostunut uusien haasteiden etsijä. Olet etsimämme henkilö, mikäli viihdyt hektisessäkin työympäristössä ja sinulla on taito selvittää asiakkaiden palvelupyynnöt hyväntuulisuutta unohtamatta. Tehtävässä palvellaan asiakkaita pääsääntöisesti suomen kielellä ja tämän takia tehtävät edellyttävä sujuvaa suomenkielentaitoa ja lisäksi ulkomailla asioiden hoitamisen vuoksi sinun on hyvä hallita vähintään kohtalaisesti myös englannin kieli.

Sinulla on myös mahdollista suorittaa opintoihin liittyvä työharjoittelusi työn ohessa, mutta toivomme sinulta kykyä sitoutua työtehtäviin vähintään noin vuoden ajaksi.

Mitä työtä teemme?

Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan perehdytämme sinut kunnolla.

Työssäsi vastaanotat ja ratkot yritysasiakkaiden IT-ongelmia etäyhteyden, sähköpostin ja puhelimen välityksellä. Ongelmatilanteet liittyvät mm. työasemiin, tulostimiin, verkkoihin, mobiililaitteisiin sekä erilaisiin ohjelmistoihin. Palvelemme asiakkaitamme 24/7, mutta huomioimme toiveesi työvuorojen osalta. Meillä et jää vuosiksi tekemään samaa tehtävää vaan voit edetä urallasi oman kiinnostuksesi ja osaamisesi perusteella seuraaviin tehtäviin esim. 2. tason tekninen tuki, sovelluspaketointi, palvelinvalvonta yms.

Työajat ja palkkaus

Tarjoamme monipuolisia työvuoroja ja otamme huomioon työntekijöidemme yksilölliset toiveet vuorosuunnittelussa. Työsuhde solmitaan Barona Puolan kanssa ja palkkauksessa noudatamme paikallista työehtosopimusta. Työstä maksetaan kiinteää kuukausipalkkaa ja sekä mahdollisia vuoro -ja tehtäväkohtaisia lisiä, keskimääräinen palkka tehtävässä on noin 1623 €/kk (7000 PLN).

Otathan myös huomioon Puolan edullisemmat elinkustannukset, joihin pääset tutustumaan täältä: https://bit.ly/4b4nOLC

Miksi Katowiceen?

-Kasvupolku IT-uralla
   -Suomalainen työyhteisö tukenasi
   -Tunnettu Esport-tapahtumista
   -Kansainvälistyvä Katowice ja turvallinen ympäristö
   -Toimiva julkinen liikenne
   -Monipuoliset harrastusmahdollisuudet
   -Tarjolla monipuolista kulttuuria
   -Helppo tehdä reissuja ympäri Eurooppaa
   -Tehtävään valituille henkilöille tehdään Suojelupoliisin turvallisuusselvitys. Selvityksen läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kohti uusia haasteita?

Laita hakemus tulemaan ja kerro miksi sinä olisit sopiva vahvistus yhteisöömme! Kerrothan hakemuksessasi, milloin voisit aloittaa työskentelyn ja kuinka pitkäksi aikaa olet valmis sitoutumaan. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja valinnat tehdään sopivien henkilöiden löytyessä! Huomioithan, että käsittelemme vain rekrytointijärjestelmämme kautta saapuneet hakemukset.

Katso video: Näin helppoa on aloittaa työt Puolassa Baronan palvelukeskuksessa https://www.youtube.com/watch?v=SP5eJh0vqtU

Käy myös lukemassa sivuillamme tarkemmin työskentelystä https://barona.fi/toihin-ulkomaille/katowice

Töihin ulkomaille - Usein kysytyt kysymykset https://barona.fi/toihin-ulkomaille/usein-kysytyt-kysymykset

Lisäksi voit tutustua meidän kaikkiin paikkoihin ja IT alan tehtäviin ulkomailla

Barona IT on johtava IT-alan työelämän asiantuntija - työllistämme vuosittain jo yli 1000 IT-alan asiantuntijaa asiakkaillemme. Tehtävämme on rakentaa, kehittää ja uudistaa työelämää löytämällä yrityksille oikeat osaajat sekä osaajille oikeat haasteet, heille sopivissa yrityksissä. Haluamme olla IT-alan paras sparraaja työelämässä ja tavoitteemme on auttaa sinua kehittymään urallasi haluamaasi suuntaan.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/6634b89547ba20001e9b1216