Liikunnanohjaaja vakituinen, Nokian kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2024
  • Hae viimeistään 24.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Nokian kaupungin sivistyspalveluissa on haettavana LIIKUNNANOHJAAJAN VAKITUINEN TOIMI 7.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan

Liikunnanohjaaja vastaa erilaisten ja eri-ikäisille suunnattujen terveysliikuntaryhmien ohjauksesta sekä alkeisuimakoulujen ja koululaisuintien ohjaamisesta. Tehtävään sisältyvät uinninvalvonta, asiakaspalvelu ja uimahallin asiakkaiden turvallisuudesta huolehtiminen. Työn tavoitteena on edistää eri-ikäisten liikkumista, terveyttä ja hyvinvointia.

Liikunnanohjaaja osallistuu uimahallin toiminnan ja liikuntapalveluiden suunnitteluun yhdessä muun henkilöstön kanssa. Liikunnanohjaaja suunnittelee ja toteuttaa erilaisia liikuntatapahtumia. Yhteistyö oppilaitosten, varhaiskasvatusyksiköiden, liikunta- ja urheiluseurojen ja muiden alan sidosryhmien kanssa kuuluu tehtäviin.

Liikunnanohjaajan tehtävä edellyttää vastuullisuutta, riittävää fyysistä toimintakykyä, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä monipuolisia liikunnanohjaustaitoja. Lisäksi työ edellyttää oman osaamisen jatkuvaa kehittämistä sekä pelastus-, ja ensiaputaitojen ylläpitoa. Olet uimahallin liikunnanohjaajien tiimin jäsen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai liikunnanohjauksen perustutkinto tai vastaava liikunta-alan koulutus. Uimahallin liikunnanohjaajalta edellytetään hyväksytysti suoritettua uinninvalvojan testiuintia ennen valintapäätöksen tekemistä. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksytty rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2022).

Lisätietoja tehtävästä antaa:

uimahallipalveluesimies Pirkka Vigren 040 7799066, pirkka.vigren@nokiankaupunki.fi

liikuntapalvelupäällikkö Hanna Murotie, 040 1334427, hanna.murotie@nokiankaupunki.fi

Hakuaika on 3.-24.5.2024. Hakuaika päättyy 24.5.2024 klo 12.00. Haastattelut pidetään 31.5. tai muuna sovittuna ajankohtana. Työ alkaa 7.8.2024 tai sopimuksen mukaan.
Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään jättämään KuntaRekryyn.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/601158/fi_FI