Muu rakennustyöntekijä, Kiinteistöhuolto Varonen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2024
  • Hae viimeistään 30.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinteistöhuolto Varonen Oy on Helsingistä käsin pääkaupunkiseudulla toimiva yritys, joka perustettiin vuonna 2000. Kahden hengen voimin perustettu perheyritys lähti kasvamaan sukupolvenvaihdoksen jälkeen. Työllistämme nyt yli 40 kiinteistöhuollon ammattilaista.

Etsimme yleis remonttimiestä / timpuria kiinteistönhoitoon.

Työnkuvaan kuuluu mm ovien vaihtoa, saunan paneelien vaihto / korjausta, kalusteiden kasausta, maalaus töitä sekä muita korjaus töitä taloyhtiöissä sekä erilaisia kierroksia asunnoissa. Tukena on oma tiimi, mutta valittavan tulee pystyä itsenäiseen työskentelyyn. Meillä kannustetaan opiskeluun ja tutkinnon hakemiseen. Ammattitutkinnon voi suorittaa esim. työnohella oppisopimuksella (mikäli ammattitaito on jo, mutta todistus puuttuu).

Yrityksenä meille työntekijöiden hyvinvointi on ensiarvoisen tärkeää ja pidämmekin tekijöistä huolta. Tarjoamme nykyaikaisen kaluston / työkalut työntekoa varten.

Edellyttää ammattitaitoa remontti tehtävistä (erityisesti sisätila remonteista (saunan paneelien korjaus / vaihto, maalaus, ovien vaihto yms), hyvää suomen kielen taitoa, B-ajokorttia sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Noudatamme Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. (Pam sivuilla).

Laitathan vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@huoltovaronen.fi. Laitathan otsikkoon remontti

Mahdollisia lisätietoja voi kysyä s.postilla rekry@huoltovaronen.fi

hakusanoja:
timpuri
remppa
rakennus
remppamies
remontti
apumies
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rekry@huoltovaronen.fi