Yksikön johtaja, Perhepalvelut Oiva, Oiva Vantaa, Perhepalvelut Oiva Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Perhepalvelut Oiva Oy on vuonna 2020 perustettu lastensuojelupalveluita tarjoava yritys. Tavoitteenamme on tehdä lastensuojelutyötä uudella, innovatiivisella ja innostavalla tavalla.

Haemme Vantaalle ympärivuorokautisen perhekuntoutuspalvelumme yksikköömme toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen

YKSIKÖN JOHTAJAA

Perhepalvelut Oivan perhekuntoutusyksikkö, Oiva Vantaa, tuottaa luvanvaraista, ympärivuorokautista perhekuntoutusta perheterapeuttisella viitekehyksellä laadukkaasti ja vaikuttavasti. Perhekuntoutusyksikössämme on 5 perhepaikkaa.

Odotamme tehtävään valittavalta henkilöltä soveltuvan korkeakoulututkinnon lisäksi vahvaa osaamista, näkemystä ja kokemusta lastensuojelutyöstä ja perheiden auttamisesta. Yksikön johtajalta vaaditaan myös riittävää johtamiskokemusta sosiaali- ja terveysalalta. Arvostamme johtamisosaamisen vahvistamiseksi hankittua lisäkoulutusta ja näkemyksellisyyttä perheiden hyvinvoinnin haasteisiin vastaamisesta.

Yksikön johtajana vastaat kokonaisvaltaisesti yksikön palvelumallista, jossa perhe on aidosti keskiössä. Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäisyyttä, luovaa ja joustavaa työotetta sekä vahvaa halua kehittyä johtajana. Yksikön johtajan tehtävässä korostuu henkilöstöjohtaminen ja tiivis sidosryhmätyö sekä sujuvan arjen takaaminen asiakasperheille ja henkilöstölle. Meillä pääset aidosti vaikuttamaan ja käyttämään osaamistasi johtamisroolissa. Tarjoamme myös mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä johtamisosaamisessa erityisesti dialogisen johtamisen osa-alueella.

Perhekuntoutuspalvelussamme pääset työskentelemään alan vahvojen osaajien kanssa vaikuttavasti ja tavoitteellisesti. Meille kannustava työilmapiiri ja kehittyminen työssä ovat toimintamme keskeisiä periaatteita. Asiakastyössä dialogisuus, arvostava kohtaaminen ja aito halu auttaa luovat perustan työllemme. Yksikön johtajalle on rakennettu myös vahva johtamisen tuki, joka osaltaan varmistaa tehtävässä onnistumista ja omaa ammatillista kasvua. Oiva Vantaan yksikönjohtaja on Perhepalvelut Oivan johtoryhmän jäsen.

Olemme koulutusmyönteinen työpaikka ja meille ammatillinen kasvu on tärkeä toimintaa ohjaava periaate. Olemme nostaneet myös perhemyönteisyyden keskeiseksi osaksi arjen henkilöstöjohtamistamme.

Tehtävässä noudatetaan kokonaistyöaikaa.

Ennen tehtävän vastaanottoa tarkistamme rikosrekisteriotteen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:janne.kankaanniemi@perhepalvelutoiva.fi