Lehtori (hyvinvoinnin osaamisalue), Satakunnan ammattikorkeakoulu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Hyvinvointi ja terveys -osaamisalueelle innostavaa ja asiantuntevaa lehtoria. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa 2.9.2024 tai sopimuksen mukaan. Ensisijainen toimipaikka SAMK-kampus Pori.

SAMK-kampus Pori on tulevaisuuden oppimiskeskus, jossa on korkeatasoinen opetuksen laatu, innokkaat opiskelijat ja mielekäs työyhteisö.

Tehtävässä opetus- ja ohjaustyö suuntautuu ensisijaisesti Hyvinvoinnin ja terveyden Masters-ohjelmaan sekä päättyvään Hyvinvointipalvelujen kehittämisen ja johtamisen (YAMK) tutkinto-ohjemaan. Master-ohjelma toteutetaan verkko-opintoina.

Pääasiallisia työtehtäviäsi tulevat olemaan:

- Opetus-, ohjaus- ja kehittämistehtävät YAMK tutkinto-ohjelmissa (hyvinvoinnin oaamisalue)

- TKI (tutkimus, kehittäminen, innovaatio) -toimintaan liittyvät työtehtävät

- Opetuksen laadun ja ajantasaisuuden varmistaminen

- Aktiivinen yhteistyö työelämän ja muiden alan toimijoiden kanssa

- Alan koulutusverkostoissa toimiminen

Odotamme sinulta:

- Ylempää korkeakoulututkintoa terveystieteen, yhteiskuntatieteen tai hallintotieteen alalta. Erityisen iloisia olemme, mikäli sinulla on tohtorin tutkinto.

- Laaja-alaista työkokemusta hyvinvointialalta ja/tai yhteiskunnallisesta kehittämis- ja johtamistyöstä

- Opettajan pedagogista pätevyyttä tai valmiuksia hankkia pätevyys kolmen vuoden kuluessa tehtävään valinnasta

- Pedagogiikan vahvaa hallintaa ja kehityshalukkuutta tällä saralla

- Vahvaa ammatillista intohimoa ja sitoutumista oman alansa kehittämiseen

- Jatkuvaa itsensä kehittämistä alan uusiin suuntauksiin, tutkimustuloksiin ja käytäntöihin sekä korkeakoulu- sekä verkkopedagogiikkaan

- Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja

- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja ongelmanratkaisuun

- Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Arvostamme monipuolista hyvinvointialan kokemusta, osaamista tilasto- ja tutkimusmenetelmistä, hankeosaamista ja -kokemusta, kiinnostusta KV-toimintoihin sekä valmiutta opettaa myös englannin kielellä.

Yleiset kelpoisuusvaatimukset tehtävään määräytyvät asetuksen ammattikorkeakouluista 1129/2014 mukaan. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SIVISTA:n ammattikorkeakoulujen työehtosopimuksen mukaisesti.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän dynaamisesta ja vakavaraisesta korkeakouluyhteisöstä, mukavan työyhteisön ja ajantasaiset työvälineet, mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen, täyden liikunta- ja kulttuuriedun sekä kattavan työterveyshuollon, kattavan perehdytyksen tehtävään ja toimintaympäristöön.

Lisätiedot tehtävästä:

Opetuspäällikkö, Hanna Tuominen, 044 710 3476, soittoaika 8.5 klo 09.00-16.00

Osaamisaluejohtaja Tiina Savola 044 710 3882, soittoaika 16.5 klo 15.30-16.30

Lähetäthän meille ansioluettelosi ja hakemuksesi hakulinkin kautta 19.5.2024 kello 23.59 mennessä. Hakemuksia, joissa ei ole mainittuja liitteitä tai jotka on jätetty hakuajan päättymisen jälkeen, ei valitettavasti voida ottaa huomioon haastatteluihin kutsuttaessa.

Haastattelut tehtävään järjestetään erikseen kutsutuille Porin SAMK-kampuksella 31.5.2024. Haastattelun yhteydessä saatetaan järjestää opetusnäyte, josta informoidaan etukäteen.

Satakunnan ammattikorkeakoulu SAMK - Pori

Olemme yli 6700 opiskelijan ja yli 500 työntekijän monialainen ja kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Länsirannikon vaikutusalueellamme olemme merkittävä osaajien tekijä, kehittäjä, kansainvälistäjä ja yrittäjyyden edistäjä.

Olemme vakaa ja maineikas ammattikorkeakoulu, jonka työyhteisössä on hyvä henki ja tekemisen meininki. Siksi meille on hyvä tulla. Tavoittelemme työkulttuuria, jossa erilaiset ihmiset viihtyvät ja voivat hyvin. Tarjoamme paljon vapautta ja itsenäisyyttä. Arvostamme kokemusta. Työntekijöillämme on mahdollisuus kasvattaa omaa osaamista ja verkostoa. #katsetulevaisuuteen #thinkfuture
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/lehtori-hyvinvoinnin-osaamisalue/Zle4GG