Kiinteistönhoitaja, Rautjärven kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Rautjärven kunnan, elinympäristöpalveluiden tukipalveluyksikkö hakee
KIINTEISTÖNHOITAJAA.
Toimi on kokoaikainen ja täytetään vakituisesti 1.6.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään kuuluvat Rautjärven kuntakonsernin kiinteistöjen kunnossapito, ylläpito ja kiinteistönhoitoon liittyvät tehtävät ja kiinteistöjen teknisten varusteiden ja laitteiden ylläpidon ja huollon seuranta.

Kiinteistönhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on kiinteistönhoitajan-, rakennus-, sähkö- tai LVI-alan ammattitutkinto sekä kokemus kiinteistönhoidosta. Työtehtävien hoitamisessa käytetään sähköisiä kiinteistönhuollon järjestelmiä, joten hakijalta vaaditaan riittäviä tietoteknisiä taitoja. Lisäksi arvostamme hyvää taloteknisten järjestelmien tuntemusta, tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja.
Eduksi katsotaan kokemus työskentelystä päiväkoti- ja kouluympäristössä sekä vesihuollon järjestelmien tuntemus. Tehtävän hoitaminen edellyttää kykyä työskennellä itsenäisesti, ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Kiinteistönhoitajan tehtäviin kuuluu olla osa Rautjärven kunnan teknistä päivystystyöryhmää. Päivystystyöhön kuuluu varallaolovalmius normaalin työajan ulkopuolella. Päivystystyövuorossa vastataan teknisten järjestelmien, kiinteistöautomaation ja vesihuollon automaattihälytyksien sekä päivystyspuhelimeen tuleviin muihin päivystystehtäviin. Tehtävästä maksetaan erillinen korvaus.

Palkka määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (TS). Tehtävässä noudatetaan yleistyöaikaa 38,25 h/vk sekä 4 kk:n koeaikaa. Työsuhteeseen palkatun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteessa aloittamista.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/601080/fi_FI