Laaja-alainen erityisopettaja, Sipoonjoen yhtenäi, Sipoon kunta Sibbo kommun
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2024
  • Hae viimeistään 21.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko innostunut ja motivoitunut erityisopetuksen ja -kasvatuksen ammattilainen?

Haemme nyt Sipoonjoen yhtenäiskouluun

LAAJA-ALAISTA ERITYISOPETTAJAA ajalle 1.8.2024-31.7.2025.

Haemme aktiivista ja yhteistyöhakuista erityisopetuksen ammattilaista, joka osaa ideoida ja toteuttaa monipuolisia ja kokonaisvaltaisia tuki- ja oppimisjärjestelyjä erilaisille oppijoille tiiviissä yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Tehtävän pääasiallisena sijoituspaikkana on yläluokat.
Työ edellyttää kehittämisorientoitumista ja vastuunottoa erityisopettajan tehtävänkuvan luomisessa uudessa yhtenäiskoulussa ja toimintakulttuurissa.

Arvostamme aikaisempaa alan työkokemusta, yhteistyösuuntautuneisuutta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja toimimista koko yhteisön ja sen kehittämisen hyväksi. Lisäetuna hakijalla pidämme monipuolista kokemusta verkostoyhteistyöstä ja yhteistyöstä perheiden kanssa.

Tarjoamme sinulle aitiopaikan päästä rakentamaan uuden yhtenäiskoulun toimintakulttuuria ja tuen järjestämisen käytänteitä. Meillä on käytössämme täysin uudet, modernit opetustilat, tiivis ja yhteistyötätekevä erityisopetuksen tiimi ja joustava yhteistyö koulujen välillä.

Sipoonjoen yhtenäiskoulu on noin 400 oppilaan koulu vuosiluokille 1-4. ja 7-9. Sipoon Nikkilässä, hyvien liikenneyhteyksien päässä HSL-alueella. Koulu sijaitsee modernissa vuonna 2016 valmistuneessa Nikkilän Sydän -koulukeskuksessa yhdessä ruotsinkielisen Kungvägens skolan kanssa. Koulut toimivat itsenäisinä yläkouluina mutta tiiviissä yhteistyössä ja vuorovaikutuksessa.
Sipoonjoen yhtenäiskoulussa on kielikylpyopetusta, joustavan perusopetuksen JOPO-luokka ja luokkamuotoisen erityisopetuksen luokat sekä valmistavaa opetusta. Vuonna 2021 koulu laajeni yhtenäiskouluksi, jolloin saimme käyttöön uusia, avoimia ja joustavia oppimisympäristöjä. Meillä on oma liikuntasali ja lyhyen matka etäisyydellä muun muassa liikuntapaikat ja kirjasto ja monipuolista lähiympäristöä voimme hyödyntää esimerkiksi retkeilemällä lähimetsässä ja puistoissa.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme määräaikaisena myös soveltuvaa koulutusta ja kokemusta omaavat hakijat.

Työ alkaa 1.8. 2024 ja palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät OVTESin mukaisesti ja virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset pyydetään jättämään ohessa olevan linkin kautta 21.5.2024 klo 16.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai sivuiltamme www.sipoo.fi/rekry Kuntarekry-hakijaprofiililla.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/600430/fi_FI