Iltapäivätoiminnan ohjaaja, Paila / Helsinki, Paila Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinnostaako työskentely lasten ja liikunnan parissa?

Meillä, Pailan iltapäiväkerhoissa, sinulla on yhdessä työtiimin kanssa mahdollisuus luoda monipuolisesti lapsille innostavia ja aktiivisia päiviä. Toiminnassamme korostuu liikunnan osuus ja mukava yhdessä tekemisen meininki. Liikunnan lisäksi järjestämme aktiviteetteja laidasta laitaan: pelejä, leikkejä, askartelutuokioita ja retkiä lähialueille.

Paila Oy toimii palveluntuottajana Helsingin kaupungilla Käpylässä peruskoululla ja Yhtenäiskoululla sekä Munkkiniemessä ja Myllypurossa. Toiminnassamme on eka- ja tokaluokkalaisia lapsia mukana päivittäin noin 400.

Haemme iltapäiväkerhon ohjaajia KAIKKIIN toimipisteisiimme lukuvuodelle 2024-2025. Meillä pääset mukaan rentoon ja motivoituneeseen tiimiin, jossa on hauska tehdä töitä.

Työnkuvaan kuuluu toiminnan suunnittelu ja toteutus yhdessä muiden ohjaajien kanssa. Jokaisella ohjaajalla on mahdollisuus tuoda omat ideat ja toiveet esille sekä päästä toteuttamaan niitä ja hyödyntämään omia vahvuusalueitaan.

Etsimme oikean asenteen omaavia reippaita ohjaajia, jotka uskaltavat heittäytyä mukaan lasten toimintaan mutta osaavat olla myös rajat asettavia turvallisia aikuisia.

Plussaa:

- Alalle soveltuva koulutus
- Kokemus lasten kanssa työskentelystä ja ryhmän ohjaamisesta
- Liikunnallisuus
- Aikaisempi työkokemus erityistä tukea tarvitsevien lasten kanssa

Iltapäiväkerhomme ovat auki arkisin 12-17. Työtunteja kertyy viikossa 20-26.

Huom, etsimme myös sijaisia kaikkiin kerhoihimme ympäri Helsinkiä eli vaikka sinulla ei olisi mahdollisuutta työskennellä 5 päivänä viikossa mutta olet innostunut iltapäiväkerhon ohjaajana työskentelemisestä niin älä epäröi lähettää hakemusta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:toimisto@paila.fi