Hyvinvointijohtaja, Sievin kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2024
  • Hae viimeistään 23.5.2024
  • Palkkaus: 4339€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme tehtävään huolellista, hyviä vuorovaikutustaitoja ja positiivista työotetta omaavaa henkilöä. Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän mielenkiintoisessa toimintaympäristössä. Tarjoamme myös mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön ja jatkuvaan työssä kouluttautumiseen sekä ammattitaitoisen ja toimivan työyhteisön.

Hyvinvointijohtaja toimii toimialajohtajana hyvinvointitoimessa, johon kuuluvat liikuntapalvelut, nuorisopalvelut, kirjastopalvelut, kulttuuripalvelut, työllisyyspalvelut ja kotoutumisen edistäminen. Hyvinvointijohtaja kuuluu kunnan johtoryhmään ja toimii hyvinvointilautakunnan esittelijänä.

Viran kelpoisuusehtona ovat ylempi korkeakoulututkinto sekä kokemus hyvinvointi- tai vapaa-aikatoimen johtotehtävistä kuntasektorilla. Valittavalle on eduksi hyvinvointitoimialan tuntemus ja kokemus laajojen kokonaisuuksien hallinnasta ja talousjohtamisesta, hyvät vuorovaikutustaidot ja halu työskennellä monipuolisessa tehtävässä kehittävällä otteella.

Palvelussuhteen ehdot määrittyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Virkaan valittavan kohdalla noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa ja virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkaus ja virkasuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n mukaisesti, tehtäväkohtainen palkka on 4339€/kk.

Täytä sähköinen hakemus 23.5.2024 klo 16:00 mennessä Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi). Hakemukseen on liitettävä kelpoisuutta osoittavat tutkinto- ja työtodistukset.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/SIEVI-06-3-24/fi_FI