Psykologi, määräaikainen tehtävä, lasten ja nuort, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2024
  • Hae viimeistään 24.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lakeuden mielenterveyspalvelut kuuluvat OYS psykiatrian alueellisiin mielenterveyspalveluihin. Yksikössä on toimipisteet Kempeleessä, Limingassa, Muhoksella, Tyrnävällä ja Lumijoella. Kaikissa toimipisteissä toimii moniammatillinen tiimi, johon kuuluu sairaanhoitajia, psykologeja ja psykiatrian erikoislääkäreitä.

Muhoksen toimipisteessä tukenasi on kolmesta psykologista, perheterapeutista sekä lastenpsykiatrista koostuva mukava työtiimi sekä psykologitaustainen lähiesihenkilö. Tiimissämme on monipuolista osaamista psykologityön eri sovellus- ja osa-alueilta. Oppilas- ja opiskeluhuollossa tiimiisi kuuluvat terveydenhoitajat, koulukuraattorit ja koululääkärit.

Työtehtäviin kuuluvat oppilas- ja opiskeluhuoltoon linkittyvät psykologin tehtävät Muhoksella ja mahdollisesti myös Tyrnävällä. Suuren oppilasmäärän ja usean koulun vuoksi psykologin tehtäväkuva rajautuu oppilas- ja opiskeluhuollon yksilökohtaiseen työskentelyyn. Työn sisältönä ovat pääasiassa psykologiset arvioinnit ja psykologiset lyhytinterventiot. Työhön kuuluu myös oppilas- ja opiskeluhuollon työntekijöiden konsultointia.

Arvostamme työkokemusta oppilas- ja opiskeluhuollon psykologin työtehtävistä. Tehtäväkuvan muokkaamisessa ja innovoinnissa on hyötyä ennakkoluulottomasta asenteesta psykologin työtä kohtaan. Toivomme että sinulla olisi uusia ideoita ja toteutustapoja terveydenhuollon ja koulupsykologityön yhdistämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/596465/fi_FI