Projektityöntekijä, LUT-yliopisto
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme LUT-yliopiston korkeakoulupalveluihin projektityöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävä sijoittuu johtamisen palvelut -yksikköön.

Työtehtävät liittyvät intranetin sisällöntuotantoon, sisällöntuottajien tukeen muun muassa kaksikielisyyden osalta, tietoaineistojen ja linkitysten päivityksiin sekä käytännön järjestelyihin.

Toivomme sinulta:

- tehtävään soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi tietojenkäsittelyn tradenomi)
- käytännön IT-taitoja, kokemus Microsoft 365 -ympäristöön toteutetusta intranetista on etu
- järjestelmällisyyttä ja vastuullisuutta
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
- erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- innokkuutta oppia uutta.

Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus ja se täytetään ajalle 29.7.-5.11.2024. Tehtävässä on koeaika, joka on enintään puolet työsuhteen kestosta.

Vuorotteluvapaan sijaisuuteen voidaan palkata vain TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö, joka täyttää vuorotteluvapaan sijaisuuden kelpoisuusehdot.

- Sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista.
- Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.
- Poikkeus: Seuraavissa tilanteissa sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista:
- Henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
- Henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.
- Keskeneräiset opinnot ja mahdollinen yritystoiminta on selvitettävä TE-toimistossa.
- Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalaissa määriteltynä päätoimisena opiskelijana tai päätoimisena yrittäjänä.

Varmistathan ennen hakemista suoraan TE-palveluista, että ehdot täyttyvät kohdallasi. Lue lisää vuorotteluvapaasta https://toimistot.te-palvelut.fi/vuorotteluvapaa2?p_l_back_url=%2Fsearch%3Fq%3Dvuorotteluvapaa%26type%3Dcom.liferay.journal.model.JournalArticle.

Tarjoamme merkityksellisten työtehtävien lisäksi asiantuntevan työyhteisön sekä joustavat mahdollisuudet yhdistää työ ja vapaa-aika.

Toimipaikkana on Lappeenrannan kampus. Tehtävän hoitaminen saattaa edellyttää matkustamista. LUT-yliopiston työntekijöillä on lisäksi mahdollisuus hoitaa työtehtäviä osittain etätyönä.

Palkkaus määräytyy yliopistojen muun henkilöstön palkkausjärjestelmän mukaan. Tehtävä sijoittuu vaativuustasolle 7 (2470,03 e/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa (6-50 %) tehtäväkohtaisesta palkasta.

Lisätietoja antaa suunnittelujohtaja Maija Kuiri, maija.kuiri@lut.fi, +358 40 512 7425. Soittoajat ke 15.5.2024 klo 8-10 ja pe 17.5.2024 klo 9-11.

Jätäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja muut mahdolliset liitteet maanantaihin 20.5.2024 klo 23.59 mennessä sähköisen järjestelmämme kautta.

Lue lisää https://www.lut.fi/fi/tutustu-meihin/tule-meille-toihin/lut-tyonantajana.

LUT-yliopisto / Puhdas energia, vesi ja ilma ovat elämän edellytyksiä, joihin me LUT-yliopistossa etsimme ratkaisuja tekniikan, talouden ja yhteiskuntatieteiden osaamisella. Autamme yhteiskuntaa ja yrityksiä uudistumaan kestävästi. Kansainvälisessä tiedeyhteisössämme on yli 9 000 jäsentä. Kampuksemme sijaitsevat Lappeenrannassa ja Lahdessa. Olemme ilmastoteoissa yksi maailman parhaista yliopistoista. https://www.lut.fi/

LAB-ammattikorkeakoulu / Opiskelun ja työn parhaat puolet. LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. Tarjoamme koulutusta viidellä eri alalla: sosiaali- ja terveysala, tekniikka, liiketalous, hotelli-, ravintola- ja matkailuala sekä muotoilu, kuvataide ja visuaalinen viestintä. Vahvuuksiamme ovat kiertotalous, design, innovaatiot sekä hyvinvointi. Meillä työskentelee 9 800 opiskelijaa sekä 550 opettajaa ja TKI-asiantuntijaa. https://www.lab.fi/fi

Rekrytointijärjestelmän tekninen tuki //recruitment@lut.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://lut.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1106&jbid=8#login_form