Terveyskeskuslääkäri kiirevastaanotolle, Julkiset, Suomen Terveystalo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lääkäri, kiinnostaisiko sinua tehdä terveyskeskuslääkärin työtä joustavasti omien aikataulujesi puitteissa Pohjois-Karjalan kauniissa maisemissa?

Haemme nyt

TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIÄ NURMEKSEEN

työskentelemään koko- tai osa-aikaisesti terveysaseman kiirevastaanotolla. Voit olla joko kokenut konkari tai tulevaisuuden tekijä - tarjoamme sinulle haasteita omien taitojesi ja toiveidesi mukaisesti. Mahdollisuus tehdä myös yksittäisiä vuoroja, esimerkiksi heinäkuussa ajalla 6.-19.7 tarvetta vielä lomakauden sijaiselle.

Nurmeksen terveysasema on auki päivittäin maanantaista sunnuntaihin ja pystymme tarjoamaan työmahdollisuuksia joustavasti osa- tai kokoaikaisesti toiveesi sekä elämäntilanteesi mukaan. Nurmeksessa on mahdollista työskennellä pitkissä 10-13 tunnin vuoroissa, mikä mahdollistaa lääkärin niin halutessa viikon työn tekemisen 2-3 päivässä. Majoittumista varten löytyy hyvin varusteltu päivystäjän lepohuone.

Alueen väestöpohja Nurmes n. 9 300 asukasta ja Juuka n. 4600 asukasta. Etäisyys keskussairaalaan (PKSSK/Joensuu) ja yliopistolliseen sairaalaan (KYS/Kuopio) on 130 km. Vastaanotolla hoidetaan kiireellisiä ja ei-kiireellisiä potilaita sekä lähivastaanotolla että etänä puhelimitse. Kaikkien terveysasemalle yhteyttä ottaneiden potilaiden hoito tai vähintään seuranta aloitetaan samana päivänä. Lääkäri ottaa tarvittaessa kantaa hoitajien, osastojen, palvelukotien, kotihoidon ja ensihoidon konsultaatioihin. Lauantaisin ja sunnuntaisin päivystävä lääkäri käy sovittuna aikana Nurmeksen vuodeosastolla ja pitää kansliakierron.

Takaamme kattavan perehdytyksen työnkuvaan, päivystystoimintaan ja toimipisteeseen ennen ensimmäistä vuoroasi. Työn aloitus ja tunnukset järjestetään Terveystalon hallinnon toimesta.

Miksi meille töihin?

Terveystalo on inhimillinen työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Hyvän ja arvostavan työntekopaikan sekä laadukkaan perehdytyksen ja innostavien tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle:

- mielenkiintoisen ja opettavaisen työn julkisella sektorilla
 - osaavan ja mukavan sinulle nimetyn hallinnon yhteyshenkilön, joka huolehtii kaikista käytännön asioista ja siitä, että mielekkäitä töitä on tarjolla (kollega-NPS -tyytyväisyysindeksi 4,6/5).
 - vastaavan lääkärin tuen
 - mahdollisuuden kehittää osaamistasi (mm. Terveystalo Academy) ja rakentaa urapolkuasi
 - ison konsernin hyvät työkäytännöt ja edut

Terveystalo tarjoaa monipuolisia Henkilöstöpalveluita hyvinvointialueille ja yksityisille yrityksille lyhytaikaiseen sekä pitkäaikaiseen tarpeeseen. Terveystalon Henkilöstöpalveluissa räätälöimme sinulle sopivan työkokonaisuuden, joka voi sisältää esimerkiksi pidemmän työkokonaisuuden yhdessä toimipaikassa, viikoittaisia vakiovuoroja tietyissä toimipisteissä tai satunnaisia keikkavuoroja silloin, kun sinulle sopii. Kauttamme voit tehdä töitä esimerkiksi terveysasemilla, vuodeosastoilla ja päivystyksissä. Tarjoamme sinulle aina omiin ammatillisiin kiinnostuksenkohteisiisi ja omiin kehitystavoitteiseesi sopivaa työkokonaisuutta. Yhteyshenkilömme ovat ammattilaisten keskuudessa todella pidettyjä (lääkärikollegojesi suositteluindeksi-NPS 4,6/5). Et jää missään vaiheessa yksin, ja yhteyshenkilösi huolehtii kaikista käytännön asioista, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.

Lue lisää lääkäreiden kokemuksista Terveystalon Julkisissa palveluissa työskentelystä!

Kiinnostuitko?

Ole rohkeasti yhteydessä aluekoordinaattori Laura Mattlariin (p. 0504016543, laura.mattlar@terveystalo.com).

Tervetuloa Terveystaloon!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/235463/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer