Sähköasentaja teollisuuteen Kanta-Hämeeseen!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 2.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
ÄN-YY-TEE - NYT olisi paikka kokeneelle SÄHKÖASENTAJALLE Kanta-Hämeen alueella teollisuuskohteiden ja isojen kaapelien parissa - Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt sähköalalta jo kokemusta omaavaa SÄHKÖASENTAJAA Kanta-Hämeen alueelle teollisuuskohteiden monipuolisiin sähkötöihin!

Työsi sisältää monipuolisesti niin isojen kuin keskikokoisten teollisuuskohteiden sähköasennuksia, kunnossapitoa ja huoltotöitä. Työpäivät ovat harvoin samanlaisia, ja vastaan voi tulla niin koneiden irrotuksia ja kytkentää kuin myös teollisuuskiinteistöjen sähköasennuksia. Työ on pääosin päivätyötä, ja kohteet sijaitsevat Kanta-Hämeen alueella.

Toivomme sinulta alan koulutusta, kokemusta sähköasentajan töistä sekä kokemusta teollisuudessa ja asiakastyössä toimimisesta. Voimassa oleva Työturvallisuuskortti, B-ajokortti ja Sähköturvallisuuskortti ovat työn edellytys. Etua tehtävään saat aiemmasta kokemuksesta paksujen syöttökaapelien ja IO-kaapelien kanssa toimimisesta.

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus tehtävässä Sähköalan TES ja kokemuksen mukaan.

Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai soittele suoraan Karrille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Karri Järvinen, puh. 044 460 6359 tai karri@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/4408461-sahkoasentaja-teollisuuskohteisiin-kanta-hameeseen?promotion=1005623-trackable-share-link-te-teollisuuden-sahkoasentaja