Lastenhoitaja, Sievin kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 24.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule varhaiskasvattajaksi Sieviin!

Sievin kunnan varhaiskasvatuspalveluissa on haettavana 24.5.2024 klo 15 mennessä varhaiskasvatuksen las-tenhoitajan määräaikaisia työsuhteita toimintakaudelle 2024-2025. Palvelusuhteen ehdot määräytyvät kun-nallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka 2249,19 €/kk + mahdolliset lisät, työ-aika 38 h 15min/vko.

Sievin kunnan varhaiskasvatuspalvelut tarjoavat monipuolisia varhaiskasvatuspalveluita sieviläisten lasten ja perheiden tarpeisiin. Tavoitteemme on edistää lasten tasa-arvoisuutta ja yhdenvertaisuutta sekä vahvistaa lasta kannustavaa ja osallistavaa toimintakulttuuria. Haluamme tarjota lapselle mahdollisuuden myönteisiin oppimiskokemuksiin monimuotoisessa kasvuympäristössä yhdessä osaavan ja sitoutuneen henkilöstön kanssa. Sinua odottavat kivat lapset sekä mukavat, innostavat työkaverit, jotka kannustavat lapsia osallisuu-teen leikin, luovuuden ja liikunnan keinoin.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Jokaisella työntekijällä on tärkeä rooli hyvinvoivan työ-yhteisön rakentajana. Positiivisuus ja sensitiivisyys ohjaavat työtämme niin aikuisten kuin lasten kanssa. Odo-tamme sinulta motivoituneisuutta, varhaiskasvatussuunnitelman tuntemusta ja oma-aloitteisuutta. Olet ak-tiivisesti läsnä lasten toiminnassa pedagogisena ohjaajana ja turvallisena aikuisena. Odotamme sinulta myös innostunutta työotetta ja sitoutumista varhaiskasvatuksen sekä oman työn kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle nykyaikaiset toimintapuitteet, innostavan työympäristön ja mielenkiintoiset työtehtävät. Työnantajana tarjoamme myös monipuoliset kouluttautumismahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut. Toimintaamme voit tutustua www.facebook.com/sievinvarhaiskasva-tuspalvelut

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 540/2018 28 §:n mukainen varhaiskasvatuksen lastenhoita-jan kelpoisuus. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentele-vien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä käytetään kolmen kuukauden koeaikaa.

Ensisijainen haku Kuntarekry.fi-sivujen kautta www.kuntarekry.fi. Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimit-taa osoitteella: Sievin Kunta/varhaiskasvatuspalvelut, Haikolantie 16, 85410 Sievi.

Hakemuksia ei palauteta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/SIEVI-03-11-24/fi_FI