Lähihoitaja, sairaanhoitaja, Juvan Vanhaintuki ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 31.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Juvan Vanhaintuki ry:n ylläpitämä Kuharannan palvelukeskus on 53 paikkainen ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö. Yhdistys on tuottanut palveluja ikäihmisille jo yli 50 vuoden ajan.

Etsimme kesätöihin ja eripituisiin sijaisuuksiin motivoituneita ja työhönsä sitoutuneita sairaanhoitajia ja lähihoitajia sekä alan opiskelijoita.
Arvostamme sinussa hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä työskennellä tiimissä ja empaattista ja positiivista asennetta asukkaita kohtaan.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn mukavassa työyhteisössä ja kilpailukykyisen, yli AVAINTES:n mukaisen palkan. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihin. Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä. Uusille työntekijöille, jotka eivät ole aiemmin työskennelleet Kuharannassa, maksetaan myös 500 € bonus, vähintään 6kk kestävästä työsopimuksesta.

Opiskelijoiden tulee esittää opintorekisteriote ja heidän pätevyytensä työskennellä eri tehtävissä arvioidaan haastattelussa.
Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten otathan yhteyttä mahdollisimman pian. Lähetä hakemus osoitteeseen sanna.immonen@juvankuharanta.fi. Täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä.
Lisätietoja: Sanna Immonen, puh: 040 752 0856 tai sähköpostilla.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:sanna.immonen@juvankuharanta.fi