Asiakaspalveluihme Sodankylän keskustaan, Oy Rova-Rest Ab
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Peera-perhe toivoo hotelliperheeseemme asiakaspalveluihmettä Sodankylän keskustan kohteisiimme!

Uskotko rakkauteen ensi silmäyksellä? Olisiko jo aika tavata uudet perheenjäsenet? Peera Hotels & Cottages on ylpeästi pohjoissuomalainen hotelliketju. Ketjuumme kuuluu seitsemän yksilöllistä kohdetta ympäri pohjoisempaa osaa maastamme.

Toimimme Sodankylän keskustaajamassa kahdessa hotellissa: Hotelli Sodankylä & Budget Hotel Karhu. Haemme uutta perheenjäsentä monipuoliseen työnkuvaan, joka sopii vaihtelusta pitävälle. Tarjoamme sopimustunnit min. 30/vko - myös kokoaikaiselle mahdollisuus.

Työtä varten toivomme sinun omaavan ennen kaikkea monipuolisen työkokemuksen hotelli- ja ravintola-alan kentältä. Hotellimme on avoinna ympärivuotisesti palvellen Sodankylässä työ- ja vapaa-ajan matkaajia, tarjoten hotelli-, ravintola-, ja kokouspalveluita. Tarjoamamme kokoaikaisen ammattilaisen työtehtävät koostuvat tarpeen mukaan:
- hotellin majoitus- ja ravintolatoimintojen asiakaspalvelutehtävistä
- vastaanottotyöstä
- baarityöstä
- ravintola- ja kokoustarjoilusta
Tarjoamme raskaan sarjan huumoriporukan työyhteisönä pitkän historian omaavassa ja rennossa, uudistuvassa työympäristössä keskellä Lappia Sodiksessa. Hieno sijainti takaa loputtomat mahdollisuudet tutustua koko Lappiin helposti vapaa-ajalla.

Puhut sujuvasti suomea ja englantia, muu kielitaito katsotaan ehdottomasti eduksi. Inarinsaamea saattaa Peera'n tapoihin kuuluen nähdä/kuulua siellä sun täällä, ja muitakin kieliä ja murteita tässä porukassa lentelee - älä kuitenkaan huoli, kyllä se Lontoon murre riittää tähän hätään.

Seuraavaksi softaosasto: Hotellinx Cloud, Office-ohjelmat, Booking, Expedia, olikohan siinä tärkeimmät? Nämä kaikki kuuluvat jossain muodossa päivittäiseen elämääsi. Mahdotonta näitä ei ole oppiakaan, mutta käyttökokemuksesta on tässä hommassa bonusta. Jos listasta jäi jokin pois, kerro rohkeasti mitä omaan repertuaariin kuuluu!

Tarjoamme asiakaspalveluihmeelle siis:
-Ikuista rakkautta työpaikkaan vakituisen ja odotuksilta pidemmän pestin suhteen
-Perheenjäsentemme tuen sekä myös sen kevyen piikittelyn joka perhe-elämään kuuluu,
-Erinomaiset mahdollisuudet heittää kehitysideoita lähiesihenkilöllesi,
-Vuotuisia Smartum etuja
-Sairaudenhoidon yksityisellä kattavan Terveysturva-vakuutuksen
-Loistavat asiakkaat, joita ilman emme pärjäisi.
-Vapaapäivän ratoksi tuntuvia etuja kaikissa Peera-kohteissa.

Työ alkaa heti kun sopiva perheenjäsen löytyy!

Peera Hotels & Cottages - olemme yhtä perhettä.
Peera'n liikevaihto vuonna 2023 oli 5,2m €. Toimipaikkoja löytyy Sodankylästä, Kajaanista, Raahesta, sekä mökkimajoitusta Pyhätunturilta ja Sallasta. Työllistämme ympärivuotisesti toistaiseksi n. 40hlö ja olemme kehittyvä ja kasvava yhtiö, jossa arvomme nojautuvat paljolti perheeseen, mutkattomaan palveluasenteeseen ja yhdessä tekemiseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:raili.karvonen-willman@sodankylahotel.fi