Haemme sinua, varhaiskasvatuksen erityisopettaja!, Sateenkaari Koto Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 4.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sateenkaari Koto toimii lapsiperheiden yhteisöllisyyden vahvistajana ja tukee vanhempia heidän kasvatustehtävässään sekä edistää kestävän kehityksen mukaista toimintaa kaikessa toiminnassaan. Vuonna 1998 perustettu Sateenkaari Koto on yleishyödyllinen voittoa tavoittelematon yhdistys. Sateenkaari Koto yhdistys omistaa 100 %:sti osakeyhtiö Sateenkaari Koto Oy:n, joka tuottaa varhaiskasvatuspalveluja Turun seudulla.

Arvomme ovat perhelähtöisyys, läheisyys & kodinomaisuus, osallisuus & leikillisyys ja kestävä kehitys. Meillä toimintakulttuuria uudistetaan ja kehitetään kaiken aikaa. Positiivista virtaa ja tekemisen intoa syntyy, kun henkilöstö käyttää osaamistaan ja vahvuuksiaan. Tehdään yhdessä!

Haemme varhaiskasvatuksen erityisopettajaa aloittamaan sopimuksen mukaan ja työ on kokoaikainen sekä toistaiseksi voimassa oleva.

Tehtävänäsi on ohjata ja tukea varhaiskasvatuksen henkilöstöä lapsen tuen asioissa, tehdä yhteistyötä päiväkotien johtajien kanssa,toimia varhaiserityiskasvatuksen asiantuntijana ja ennen kaikkea olla mukana lapsen kasvun, kehityksen, oppimisen ja hyvinvoinnin tuen suunnittelussa, toteutuksessa ja arvioinnissa sekä huoltajien ja muiden toimijoiden kanssa tehtävässä yhteistyössä. Lasten tuen tarpeisiin vastataan monialaisella yhteistyöllä. Työhösi sisältyy osa-aikainen erityisopetus.

Työnkuvasi vaihtelee ryhmä- ja päiväkotikohtaisesti, lasten ja henkilökunnan tarpeiden mukaan. Olet kiinnostunut toisten ihmisten kannustamisesta, mutta pidät huolen, että tavoitteiden saavuttamiseksi tehdään konkreettisia asioita.

Odotamme sinulta asiakaslähtöistä työotetta ja ratkaisukeskeistä työtapaa. Lisäksi sinulla on kokemusta erilaisista toimintaympäristöistä ja työskentely erilaisissa päiväkodeissa ja lapsiryhmissä on luontevaa. Arvostamme alueellista tuntemustasi ja verkostoja sekä aikaisempaa kokemusta eri toimijoiden kanssa tehtävästä yhteistyöstä.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) 30 § mukaan. Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtäviin on: kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään, jonka lisäksi on suoritettu erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista säädetään valtioneuvoston asetuksella; tai kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus)

Tarjoamme sinulle tehtävän yhdessä oman tiimin kanssa. Tehtävää ja tiimityötä kehitetään jatkuvasti. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaan ja vastuualueet räätälöidään koulutus, erityisosaaminen ja kiinnostuksen kohteet huomioiden.
Työssä jaksamista edistää työnohjaus, erilaiset kehittämispäivät sekä työterveyshuolto. ePassi-edut, lahjat ja bonukset ovat asioita, joilla haluamme kertoa sinun olevan tärkeä. Pidämme myös yhteisiä tyky-tapahtumia ja juhlia toimintakauden aikana.

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostin liitteinä osoitteeseen sophia.rehn@sateenkaarikoto.fi, otsikoi viestisi "työhakemus". Huomioithan, että tehtävä voidaan täyttää jo hakuaikana sopivan henkilön löydyttyä.

Odotamme innolla sinua, ja että pääsemme yhdessä kehittämään tiimiä mahdollisimman pian. Valinta tehdään sen jälkeen kun haastattelut on saatu päätökseen. Jos sinulla herää lisäkysymyksiä ole meihin yhteydessä. Sophia Rehn 045 7877 5457 tai sophia.rehn@sateenkaarikoto.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:sophia.rehn@sateenkaarikoto.fi