EHSQ Management Consultant, Ramboll Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 21.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ramboll on uudessa strategiassaan asettanut tavoitteekseen olla kestävässä kehityksessä johtava kansainvälinen toimija, joka auttaa asiakkaitaan ja yhteiskuntaa siirtymään kohti kestävää tulevaisuutta. Haemme joukkoomme kokenutta laatujohtamisen ammattilaista.

Uusi tehtäväsi ja tiimisi

Digital & Education Finland on Rambollin Ympäristö ja Terveys- toimialan alla oleva yksikkö, jossa

kehitämme kokonaisvaltaista Laatu- ympäristö- työtervys- ja turvallisuus-palvelutarjoomaa.

Palvelukokonaisuuteemme kuuluu mm. digitaalinen EHS Compass-palvelu, erilaisia EHSQ-aiheisia koulutuksia sekä EHSQ-asiantuntijapalvelu. Asiantuntijamme tukevat asiakkaita oman erikoisosaamisensa puitteissa mm. johtamisjärjestelmiin liittyvissä kehitysprojekteissa, kemikaali- tai prosessiturvallisuuteen liittyvissä projekteissa, erilaisissa ympäristöön ja työturvallisuuteen liittyvissä selvityksissä sekä asiakirjojen laadinnassa.

Työ on projektiluonteista ja pääasiallisina asiakkaina on suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä lähes kaikilta teollisuuden toimialoilta. Projektityön ohella teemme kuitenkin samalla kehitystyötä sekä myyntityötä ja kaipaammekin joukkoomme sellaisia henkilöitä, jotka viihtyvät monialaisessa ympäristössä tehden monipuolista ja vaihtelevaa asiakastyötä. Tässä työssä on mahdollisuus oppia paljon uutta ja päästä rakentamaan yhteiskuntaa, jossa luonto ja ihmiset kukoistavat.

Tietoja sinusta

Rambollissa tuemme henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi, jotta pääset kasvamaan omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaan. Voit luottaa siihen, että esihenkilösi ja kollegasi tarjoavat tukeaan ja apuaan silloin, kun sitä tarvitset. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää, että

-Olet kiinnostunut toimimaan yhteistyössä sekä muiden Rambollilaisten että asiakkaiden kanssa
-Olet hyvä viestimään ja sinulla on positiivinen asenne
-Pidät kouluttamisesta ja olet saanut hyvää palautetta pitämistäsi koulutustilaisuuksista

Sinulla on:

-Soveltuva korkeakoulututkinto
-Vähintään 10 v työkokemus laatujohtamisesta esim. teollisuudessa tai konsulttina
-Kokemusta ISO 9001, ISO 14 001 ja ISO 45 001 onnistuneesta käytäntöön viemisestä ja järjestelmien auditoinneista
-Alan lainsäädännön ja standardien tuntemus
-Kokemusta prosessien kehittämisestä esim. laatujärjestelmätyön yhteydessä
-Kokemusta ja kiinnostusta kiinnostusta yritysvastuullisuuteen sekä ympäristö- ja työturvallisuuteen liittyviin tehtäviin
-Erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen ja englanninkielen taito

Eduksi katsotaan:

-ISO 50 001, ISO 27001 tuntemus
-Vastuullisuusraportoinnin tuntemus
-Näyttö onnistuneesta myyntityöstä / asiakashankinnasta

Mitä tarjoamme sinulle

-Laajat mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen ja kouluttautumiseen
-Sinua tukevat esihenkilöt, joita ohjaavat johtamisen periaatteemme
-Aidon mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi kautta
-Ystävällisen ja ihmisläheisen työkulttuurin, jossa tulet arvostetuksi omana itsenäsi
-Joustavat työskentelytavat ja mahdollisuuden hybridityöhön suurimmassa osassa työtehtävistämme
-Ramboll-säätiön ja Rambollin vahvan arvopohjan

Työskentele kestävän kehityksen ytimessä

Ramboll on globaali suunnittelu- ja konsultointiyritys. Uskomme, että kestävän muutoksen tarkoituksena on luoda maailma, jossa sekä luonto että ihmiset kukoistavat. Tämä on koko toimintamme ydin, ja sen eteen teemme töitä joka päivä. Vastuullisuus on ollut toimintaperiaatteemme perustamisesta lähtien. Vahvuutemme on ihmisissämme. Työskentelykulttuurimme on avoin ja utelias, ja haemme jatkuvasti tuoreita ja innovatiivisia näkökulmia. Kunnioitamme monimuotoisuutta sen kaikissa muodoissa, ja vaalimme työympäristöä, jossa kaikki voivat kukoistaa.

Ramboll Suomessa

Ramboll on johtava kestävien kaupunkien ja yhteiskuntien suunnittelu- ja konsultointiyritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee yli 18 000 asiantuntijaa globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 500 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ja kestävät ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Teemme työtämme, jotta ihmiset ja luonto kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme edistävät kestävää menestystä koko yhteiskunnassa.

Oletko valmis liittymään joukkoomme?

Jätä hakemuksesi hakupainikkeen kautta. Liitä mukaan CV:si ja kerro miksi olisit sopiva tehtävään. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 21.05.2024. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttä. Haethan paikkaa siis heti!

Jos jokin asia jäi askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Anu Rinkinen p. +358 40 0267305

Hae työpaikkaa osoitteesta