Sosiaalityöntekijä, Kainuun hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 23.5.2024
  • Palkkaus: 3810,92€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule työkaveriksemme välittävään ja ammattitaitoiseen työyhteisöömme auttamaan ihmisiä. Tuemme toisiamme ja otamme uudet työntekijät vastaan avoimesti ja uusia ajatuksia arvostaen.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu ihmisten kohtaaminen ja heidän tukeminen erilaisissa elämäntilanteissa. Sosiaalityöntekijä auttaa ihmisiä käsittelemään ja ratkaisemaan elämän vastoinkäymisiä yhdessä heidän kanssaan. Tavoitteenamme on auttaa ihmisiä elämässä ja arjessa eteenpäin erilaisin sosiaalityön keinoin sosiaalisesti kuntouttavalla työotteella.

Sosiaalityöntekijä vastaa erityistä tukea tarvitsevien ihmisten auttamisesta sosiaalihuoltolain mukaisesti. Sosiaalityöntekijä auttaa ihmisiä tarpeellisten tukiverkostojen löytämisessä ja niissä toimimisessa. Hän on läsnä joustavasti siellä, missä hänen asiakkaansa tarvitsevat apua.

Aikuisten sosiaalityö on profiloitunut aktiivisena palvelujen kehittäjänä. Olemme kehittäneet erityisesti sosiaalista kuntoutusta, tuetun asumisen palveluita "asunto ensin" -periaatteella, rakenteellista sosiaalityötä sekä yhteisösosiaalityötä. Palveluvalikoimassamme on mm. sosiaalinen luototus, välitystilipalvelu ja avopäihdeperhekuntoutus. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia uutta ja kehittää osaamistasi. Kajaanin aikuisten sosiaalityössä pääset mukaan kehittämään kuntalaisten näköistä sosiaalityötä ja vaikuttamaan hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen rakenteellisen sosiaalityön keinoin.

Tarjoamme kattavaa ja laajaa sisäistä koulutusta, ryhmätyönohjausta ja henkilökuntaetuuksia, kuten ePassin ja kaksi tyky-iltapäivää vuodessa tai vaihtoehtoisesti yhden kokonaisen tyky-päivän sekä uutena polkupyöräedun. Noudatamme Kainuun hyvinvointialueella kodin ja työelämän joustoon sopivaa liukuvaa työaikaa. Sinulla on mahdollisuus myös etätyöhön. Aikuisten sosiaalityössä on käytössä perehdytyssuunnitelma ja kattavat työohjeet.

Kuulet tästä työpaikasta lisää 5.10.2023 olleesta Te-livestä, jossa vieraana olivat Päivi Ahola-Anttonen ja Tarja Hakkarainen Kainuun hyvinvointialueelta. Tallenne löytyy osoitteesta https://te-live.fi/lahetykset/vpbesbp_O

Edellytämme sinulta hyvää asiakkaan kohtaamistaitoa, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä valmiuksia toimia moniammatillisissa verkostoissa. Työssä tarvitaan itsenäistä harkintaa ja kykyä tehdä vaativia asiakkaan elämäntilanteeseen liittyviä ratkaisuja. Lisäksi edellytetään oma-aloitteisuutta ja kehittävää työotetta. Arvostamme kykyä kohdata vaikeissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä.
Työ vaatii liikkumista, joten ajokortti on välttämätön sekä tarvittaessa oman auton käyttömahdollisuus Työnantajalla on varattuna leasing-autoja työntekijöiden käyttöön.

Sosiaalityöntekijän kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015, 3 §, 7 § ja 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys (ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä). Mikäli virkaan ei saada sosiaalityöntekijän kelpoisuuden omaavia hakijoita, voidaan virkaan ottaa vuoden määräajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot ja käytännön harjoittelun (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015, 12 §).

Palkkaus on Kainuun hyvinvointialueen vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Koeaika 6 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Tarja Jupille ja lähetetään osoitteella:
Kainuun hyvinvointialue, kirjaamo
PL 400
87070 Kainuu
Kuoreen merkintä: "sosiaalityöntekijä, Kajaani 7002062"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KAI-03-52-24/fi_FI