Varhaiskasvatuksen sijainen, Touhula Varhaiskasvatus Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme tarvittaessa työhön kutsuttavia sijaisia Kotkan ja Pyhtään alueen Touhula-päiväkoteihin.

Tervetuloa mukaan aktiiviseen ja luonnossa liikkuvaan, leikkivään ja seikkailevaan porukkaamme! Etsimme sijaisia päiväkoteihimme Touhula Mukava, Touhula Karhuvuori, Touhula Ki-Kiva sekä Touhula Vekkuli. Oletko sinä lasten kasvun ja kehityksen parissa työskentelystä kiinnostunut? Nautitko liikkua luonnossa ja seikkailla ulkoilmassa sekä heittäytyä yhteiseen tekemiseen lasten parissa? Mikäli vastasit kyllä, luethan alta lisätietoja sijaisuuksistamme.

Sijaisuuksiimme sopii varhaiskasvatuksen ammattilainen, opiskelija tai muutoin alasta kiinnostunut - tärkeintä on halu olla vaikuttamassa onnellisen lapsuuden luomisessa laadukkaan varhaiskasvatuspäivän kautta. Työ sopii muun osa-aikatyön tai opintojen oheen, aktiiviselle eläkeläiselle sekä muuten vain vapaammasta keikkatyöstä nauttivalle.

Me Touhulassa panostamme hyvään perehdytykseen, jotta sinun on helppo aloittaa työt meillä. Tarjoamme sinulle oman perehdytyskortin sekä erillisen perehdytystuokion sijaisten työsuhdeasioille. Työ itsessään on tiimityötä, ja siten saat aina tiimiltäsi tukea ja apua. Päiväkotiemme arkea rytmittää pienryhmätoiminta, joka mahdollistaa yksilöllisen ja sensitiivisen kohtaamisen lapsiryhmissä. Sijaistaessasi eri ryhmissä, pienryhmätoimintamallimme helpottaa myös sinun työtäsi.

Sijaisuutemme perustuvat henkilökuntamme poissaoloihin, joten joustavuudesta on hyötyä tässä tehtävässä. Meille voit keikkailla yksittäisiä päiviä viikossa tai voit ilmoittautua käytettäväksi aktiivisemmin, toisinaan tarvitsemme arjessamme myös pidempiin sijaisuuksiin sijaisia. Etsimme sijaisia pääasiassa toimintakaudelle 2024-2025, mutta jo joitan työvuoroja voi olla tarjolla kevään 2024 aikana. Kesän ajalle meillä ei ole tiedossa olevaa kesätyöntekijöiden tarvetta, mutta yksittäisiä työvuoroja sijaisuuksiin voi tulla lyhyellä varoitusajalla tietoon.

...Tarjoamme sinulle

- maailman ihanimmat asiakkaat, jotka mahdollistavat eläväisen työpäivän

- monipuolisen tehtävänkuvan, jossa sinulla on mahdollisuus tehdä työtä omalla persoonallasi

- kattavan perehdytyksen työhösi

- mahdollisuuden saada vakituisemman työsuhteen, mikäli sinulla on / tulee olemaan kelpoisuusehtojen mukainen koulutus.

...Ja me odotamme sinulta

- halua työskennellä lasten parissa

- oma-aloitteista työskentelyotetta ja heittäytymiskykyä uusiin tilanteisiin

- rohkeutta kohdata ja keskustella niin lasten kuin heidän vanhempiensa kanssa

- voimassa olevan rikosrekisteriotteen esittämistä, siten kuin Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) edellyttää. Työsopimus on ehdollinen hyväksyttävän rikosrekisteriotteen esittämiseen saakka. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/varhaiskasvatuksen-sijainen/mMeXO4