Kokenut CNC-sorvaaja Tampereelle!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 2.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
HEI sinä CNC-sorvauksen taitava Fanuc-osaaja! Tarjolla paikka monipuolisen CNC-sorvauksen parissa Tampereella! - Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt kokenutta CNC-SORVAAJAA Tampereelle vakituiseen työhön!

Työssäsi koneistat Fanuc-ohjatulla CNC-sorvilla erilaisia kappaleita, joiden materiaalina toimii pääasiassa erilaiset muovit. Työ on vaativaa, ja ohjelmat tulisi pystyä itse tekemään joko koneelle suoraan, tai Gibbscamillä kuvien perusteella. Sarjakoot vaihtelevat yksittäiskappaleista muutamiin kymmeniin.

Odotamme sinulta etenkin aiempaa koneistus- ja ohjelmointikokemusta, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä soveltuvaa koulutustaustaa. Kokemus muovien koneistuksesta katsotaan selväksi eduksesi, muttei ole välttämätöntä.

Työtä tehdään päivätyönä maanantaista perjantaihin. Palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan, ja palkkatoive huomioidaan.

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/3620087-kokenut-cnc-sorvaaja-tampereelle?promotion=1004862-trackable-share-link-te-kokenut-cnc-sorvaaja