Lounaskokki Lempäälään!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 2.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
OHOI Lounasruoan ja keittiön taitajat! Nyt olisi paikka päivätyössä lounaskahvilassa KOKKINA Lempäälässä - Lue lisää!

Etsimme nyt asiakkaallemme lounasravintolaan Lempäälään KOKKIA!

Työssäsi vastaat erityisesti maukkaiden kotiruokalounaiden valmistuksesta. Työhön sisältyy ajoittain myös sali- ja kassatyötä, mutta pääpaino on ruoanlaitossa! Töitä on tarjolla osa-aikaisesti ainakin aluksi, noin 30h per viikko. Työaika sijoittuu arkisin klo 05-14 välille, ja työpaikka sijaitsee aivan Ideaparkin läheisyydessä!

Sinulta toivomme kokemusta ja osaamista lounasruoan valmistuksessa, hyvää organisointi- ja paineensietokykyä sekä positiivista ja iloista asennetta. Aiempi kokemus kokin työstä ja kotiruokalounaiden valmistuksesta on eduksesi. Työ edellyttää hygieniapassia.

Täällä pääset osaksi porukkaa, jossa saat varmasti aina apua ja kannustusta työssäsi onnistumiseen - hyvän fiiliksen ja huumorin siivittämänä! Palkkaus tehtävässä TES mukaan.

Heräsikö mielenkiintosi? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/3688257-lounaskokki-lempaalaan?promotion=936308-trackable-share-link-te-lounaskokki-lempaala