Maanrakennustyöntekijä Jyväskylään!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 2.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
HOHOI! Olisi tarjolla paikka kokemusta omaavalle MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄLLE Jyväskylässä pitkässä putkityöprojektissa - Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme kokemusta omaavaa MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ Jyväskylään pitkään putkityöprojektiin!

Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa kaivinkoneen kuljettajan avustaminen, putkien asennus ja mittaustyöt vesiputkiprojektissa. Työ sisältää muun muassa lapiotöitä, putkien asentamista, tasolaserin käyttöä ja paljon muuta. Työ on fyysistä, ja töitä tehdään päivätyönä ma-pe klo 7.30-16. Aloitus arviolta toukokuun alussa.

Odotamme sinulta maanrakennusalan koulutusta tai työkokemusta, hyvää fyysistä kuntoa, sekä reipasta ja oma-aloitteista asennetta! Työ edellyttää Työturvallisuuskorttia, Vesityökorttia sekä tasolaserin käyttökokemusta.

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja olemme tukenasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita Samille! Työt alkavat arviolta huhtikuun lopussa. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/3791041-maanrakennustyontekija-jyvaskylaan?promotion=970086-trackable-share-link-te-maanrakennus-jyvaskyla