CNC-koneistaja sorveille, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 2.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
HEI sinä CNC-sorvauksen taitaja! Tarjolla paikka monipuolisessa osatuotannossa Hämeenlinnassa - Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt kokenutta CNC-SORVAAJAA Hämeenlinnaan vakituiseen työhön!

Työssäsi koneistat Fanuc- ja Mazatrol-ohjatuilla CNC-monitoimisorveilla keskipitkiä ja pitkiä sarjoja erilaisia kappaleita teollisuuden tarpeisiin. Ohjelmat tehdään itse kuvien mukaan, ja haastetta työstä ei varmasti puutu! Työtä tehdään katkeavassa 2-vuorossa vuoroviikoin.

Odotamme sinulta aiempaa koneistus- ja ohjelmointikokemusta, sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa sekä soveltuvaa koulutustaustaa. Kokemus etenkin sorveista katsotaan selväksi eduksesi. Palkkaus tehtävässä on sopimuksen ja kokemuksen mukaan.

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, puh. 050 377 9899 tai sampsa@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/3809859-cnc-koneistaja-sorveille-hameenlinnaan?promotion=977440-trackable-share-link-te-cnc-hameenlinna