Raskaan kaluston asentaja Lempäälään!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 2.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei raskaan kaluston expertit! Tarjolla paikka raskaiden koneiden korjaus-, huolto- ja varustelutöissä Tampereen kupeessa - Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt monipuoliseen työhön RASKAAN KALUSTON ASENTAJAA Lempäälään!

Työssäsi pääset käsiksi niin kuorma-autoihin, kaivinkoneisiin kuin muihinkin raskaisiin ajoneuvoihin ja maanriistokoneisiin. Työ on hyvin monipuolista, ja sisältää niin korjauksia, huoltoja kuin varustelutöitäkin. Töitä tehdään pääasiassa päivätyönä ma-pe.

Toivomme sinulta kokemusta raskaiden ajoneuvojen tai maansiirtokoneiden huolloista ja korjauksista, sekä tarkkuutta ja itseohjautuvuutta työssäsi. Hitsaustaito ja sähköosaaminen katsotaan myös eduksesi. Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista.

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus tehtävässä sovitaan aiemman kokemuksen mukaan, ja palkkatoive huomioidaan.

Kiinnostuitko? Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/3898945-raskaan-kaluston-asentaja-lempaalaan?promotion=982930-trackable-share-link-te-raskaan-kaluston-asentaja-lemp