Putkihitsaaja, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 2.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sinä osaava puikon heiluttaja! Nyt puikkohitsauksen osaavalle loistopaikka tarjolla putkihitsauksen parissa Lahden seudulla - Lue lisää!

Etsimme nyt asiakkaallemme ammattimaiseen joukkoon PUTKIHITSAAJIA Lahden seudulle!

Työssäsi teet pääasiassa kaukolämpöverkon putkien hitsausta, niin uusien putkien asennuksissa kuin vanhempienkin korjausten parissa. Hitsausta tehdään pääasiassa puikolla. Työtä tehdään useimmiten päivätyönä ma-pe, ja työt sijaitsevat Lahden talousalueella.

Arvostamme erityisesti aiempaa kokemusta hitsauksesta etenkin puikolla, innokkuutta tekemiseen sekä työhöntarttuvaa ja oppimishaluista asennetta! Hitsausluokat ovat eduksesi, tai vähintään tulisi olla valmis ne suorittamaan.

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus tehtävässä sopimuksen ja kokemuksen mukaan, palkkatoive huomioidaan.

Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai soita suoraan Karrille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Karri Järvinen, puh. 044 460 6359 tai karri@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/3937264-osaavia-putkihitsaajia-lahden-seudulle?promotion=987019-trackable-share-link-te-putkihitsaajia-lahti