Psykoterapeutti, Neljä Astetta Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 29.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Psykoterapeutin työ osana asiantuntijapalvelujen kokonaisuutta on monipuolista ja vaihtelevaa sekä asiakastyön että kehittämistyön näkökulmasta. Psykoterapeutti tekee pari- ja perhepsykoterapiatyötä joko itsenäisesti tai perhetyöntekijöiden työparina lastensuojelulain mukaisia tehostetun perhetyön ja perhekuntoutuksen prosesseja.

Asiakastyön lisäksi terapeutin työnkuvaan on mahdollista kuulua konsultatiivinen työ sekä yrityksen sisäinen ja ulkoinen kouluttaminen. Psykoterapeutti työskentelee osana asiantuntijapalvelujen työryhmää, johon kuuluu sosiaalityöntekijöitä, psykologeja sekä psykoterapeutteja.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykoterapeutin pätevyys. Työtehtävät painottuvat pari- ja perhepsykoterapiaan. Työkokemus lasten, perheiden ja parien kanssa tehtävästä työstä katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää joustavuutta ja itsenäistä työotetta. Ennen tehtävän vastaanottamista tulee esittää rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi).

Terapeuttina toimitaan toiminimellä.

Edellytämme hyviä tietoteknisiä valmiuksia, sillä käytössämme on Diarium ja Nappula -asiakastietojärjestelmät. Järjestelmien käyttöön perehdytetään.

Lisätietoja tehtävästä saat Marjaana Varjopurolta sähköpostitse marjaana.varjopuro(at)4astetta.fi (mailto:marjaana.varjopuro@4astetta.fi) tai soittamalla 050 302 7327 (tel:+358503027327).

Tutustu meihin urasivuillamme (https://ura.4astetta.fi/) ja nettisivuillamme (https://4astetta.fi/) sekä somessa Facebookissa (https://www.facebook.com/4astetta/)!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.4astetta.fi/jobs/3449720-psykoterapeutti