Esprit-yrittäjä, Ketjufi Yrittäjärekrytointipalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko sinä etsimämme yrittäjä? Ryhdy Esprit yrittäjäksi Oulun seudulle!

Kestävän kehityksen edelläkävijänä Esprit tuntee muotialan murroksen ja on valmis vastaamaan muodin muuttuvaan kysyntään. Esprit on maailmanlaajuisesti toimiva muotikonsepti, joka tarjoaa vastuullisesti tuotettua, kestävää ja laadukasta muotia naisille, miehille ja lapsille.

Esprit on etulinjassa vähittäiskaupan vauhdikkaassa kehityksessä. Verkkokauppa ja myymäläketju toimivat tiiviisti yhteistyössä ja vahva sähköinen markkinointi auttaa yrittäjää kanta-asiakaskunnan rakentamisessa ja kasvattamisessa. Monikanavainen markkinointi on ollut vahvuutemme muotikaupassa jo monet vuodet.

Me arvostamme erityisesti vähittäiskauppakokemusta, ja sen mukanaan tuomaa tietoutta kaupan alan lainalaisuuksista, mm. tuotteiden kiertoajoista. Arvostamme myös aiempaa kokemusta esimies- ja johtamistyöstä.

On mukava, jos tunnet jo muotialaa, mutta me muotialan ammattilaisina voimme opettaa uuden yrittäjän tekemään menestyksekästä liiketoimintaa muodin parissa.

Taito tulkita taloudellisia lukuja auttaa yrittäjää suunnittelemaan ja jatkuvasti kehittämään liiketoimintaansa yhä menestyvämmäksi. Markkinoinnin (myös some) tuntemus auttaa lokaalin asiakaskunnan aktivoimisessa. Yrittäjän taloudellisen tilanteen tulee olla vakaalla pohjalla, jotta hän voi tehdä tarvittavat investoinnit liiketoimintaansa.

Jos kiinnostuit, soita tai laita viestiä:
Ketju.fi Yrittäjärekrytointipalvelut, Peter de Jong, rekrytointi@ketju.fi, 020 730 7490
Lisätietoja tästä: https://ketju.fi/fi/ketju/167/esprit-kansainvalinen-muotimyymala

www.ketju.fi - sivusto on yrittäjyydestä kiinnostuneiden henkilöiden ja uusia yrittäjiä hakevien ketjujen kohtaamispaikka. Ketju.fi tarjoaa ketjuyrittäjyydestä kiinnostuneille ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua erilaisten ketjujen tarjoamiin yrittäjämahdollisuuksiin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ketju.fi/fi/ketju/167/esprit-franchisingyrittaja