Kenttätyöntekijä, Saloonius Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 30.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme kenttätyöntekijöitä sähköpotkulautojen keräilyyn Joe Scooterille kesäkaudelle 2024.

Olemme kotimainen yritys, tavoitteenamme on kasvaa ja parantaa ympäristöystävällisiä muotoja kaupungissa liikkumiseen. Meidän matkassamme pääset osaksi innovatiivista joukkoa, joka kannustaa jokaista jäsentään hyödyntämään omia vahvuuksiaan aktiivisessa työyhteisössä. Tule viettämään kesä Joen kanssa!

Kenttätyöntekijänä tehtävänäsi on sähköpotkulautojen keräily, sekä erilaiset varastotehtävät. Vaikka työtä tehdäänkin itsenäisesti, tarvitaan työssä myös tiimipelaajan taitoja ja kykyä ottaa työkaverit huomioon. Työpäivät sijoittuvat arkeen ja viikonlopulle. Vuoroja tehdään kolmessa vuorossa kellon ympäri. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä pelkkää yövuoroa.

Toivomme hakijalta iloista asennetta työhön ja sitoutumista tehtävien hoitoon yhdessä sovitulla tavalla. Hyvä asenne, joustavuus ja halu kehittyä antavat loistavat lähtökohdat työssä onnistumiselle. Työssä tarvitaan kykyä toimia itsenäisesti, reipasta asennetta, B-luokan ajokorttia sekä ajoneuvon käsittelytaitoja. Työ on ajoittain fyysistä, joten ethän pistä sitä pahaksesi.

Arvoihimme kuuluu ratkaisukeskeisyys ja oikeanlainen asenne työtä kohtaan. Meille oikeanlainen asenne merkitsee sitä, että jokainen tekee aidosti parhaansa. Tuoreena työympäristönä toivomme työntekijöiltämme siis vastuuntuntoa: ymmärrystä omien työtehtävien hyvin hoitamisen merkityksestä koko työyhteisöön. Jokaisen tiimimme jäsenen onnistuminen kasvattaa koko työyhteisömme onnistumista, kasvua ja hyvää fiilistä.

Työsuhteesi alussa saat kattavan perehdytyksen ja koko työsuhteesi ajan sinulla on oman esihenkilösi tuki.

Vapaamuotoiset hakemukset + CV osoitteeseen rekry@joescooter.fi
Mainitsethan hakemuksessasi miltä paikkakunnalta haet työtä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rekry@joescooter.fi