Vastaava työnjohtaja, Hollolan kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 24.5.2024
  • Palkkaus: 3385,17€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vastaava työnjohtaja vastaa mm. Hollolan kunnan ulkoliikuntapaikkojen toiminnasta sekä kehittämisestä, kunnan konekaluston akuuteista korjaustöistä, kaluston ylläpidosta ja määräaikaishuoltojen järjestämisestä.

Tehtävässä koordinoidaan ja kehitetään ulkoliikuntapaikkoja yhdessä kunnan omien työntekijöiden sekä sopimuskumppaneiden kanssa. Tehtävän hoitaminen edellyttää kokemusta konekaluston huollosta ja ylläpidosta, strategisen kaluston konkreettinen huolto on osa työnkuvaasi. Vastaat toimintayksikön talouden hoidosta yhteistyössä kuntatekniikan päällikön ja talouspalveluiden kanssa. Tehtävään sisältyy hankintoja ja sopimusten seurantaa.

Kun kiinnostuit yllä olevasta tehtäväkokonaisuudesta, ja olet omatoiminen sekä tavoitteellinen yhdessätekijä, voit olla uusi Hollolan kunnan vastaava työnjohtaja.
Arvostamme aikaisempaa työkokemusta niin kuntatyössä kuin työsi kannalta hyödyllisten yhteistyöverkostojen tuntemista.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ammattitutkintoa. Tehtävässä pärjäät, kun omaat hyvät esihenkilö- ja yhteistyötaidot, hallitset ulkoliikuntapaikkojen hoitotyöt ja konekaluston ylläpidon sekä satamien hoidon sopimusten seurannan ja oman toimintayksikön talouden hallinnan.

Työn aloitus sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3385,17 €/kk.
Tehtävän hoito edellyttää B- ja C-ajokorttia sekä oman auton käyttöä.
Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa sekä teknisten sopimusta (TS). Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hae meille töihin jättämällä hakemuksesi sähköisesti osoitteeseen www.kuntarekry.fi viimeistään 24.5.2024 klo 15.00 mennessä.

Työpaikkahaastattelut pidetään 30.-31.5.2024.
Lisäkysymyksiin vastaa kuntatekniikan päällikkö Sauli Tiensuu 044 780 1721, sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@hollola.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/600504/fi_FI