Henkilökohtainen avustaja, Ylönen Samuli
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Palkkaus: 12,75€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Moi! Olen 36-vuotias CP-vammainen herrasmies nimeltä Samuli Ylönen, asun Jyväskylässä Tourulassa ja haen itselleni henkilökohtaisten avustajien tiimiini sijaistajaa/lomittajaa.

Olen pyörätuolissa, joten apuasi tarvitsen erilaisissa arjen askareissa, kuten pukeutumisessa, ruoan syöttämisessä sekä kevyissä kodinhoidollisissa tehtävissä. Kotipalvelu vastaa minun perushygieniastani (peseytyminen jne.), jonka lisäksi käytän suojavaippoja, joten varsinaisia vessatoimituksia ei ole. Iltavuoroon kuuluu kuitenkin vaippojen vaihto ja alapesu. Hampaiden pesu kuuluu myös päivittäisiin hoitorutiineihin.

Olen mukava ja huumorintajuinen heppu, joten toivoisin löytäväni sinusta myös kivan juttukaverin arkeani piristämään. Vapaa-ajalla käyn toisinaan elokuvissa, konserteissa sekä muissa tapahtumissa, joten avustajanani sinä saatat hyvinkin päästä niihin kanssani mukaan. Aikaisempaa työkokemusta sinulla ei tarvitse olla, sillä minä ja muut avustajat ohjeistamme sinut työn alkuun. Työaika: Vakituisilla 6h/päivä, 5 krt/viikko (aamuvuoro klo 09-15 ja iltavuoro klo 15-21, myös viikonloppuvuoroja), sijaisella tarpeen mukaan. Etsin lomittajaa kahden vakiavustajani kesälomien ajalle. Toinen loma on suunniteltu pidettäväksi heinä-elokuussa, toinen elo-syyskuussa, mutta jälkimmäinen voidaan pitää myös kesä-heinäkuussa, mikäli valittu sijastaja ei ole syksyllä käytettävissä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:samuli.oskari@gmail.com