Kuraattori, vuorotteluvapaan sijaisuudet, Pohjois-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.5.2024
  • Hae viimeistään 10.6.2024
  • Palkkaus: 3447,85€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Kuopioon opiskeluhuoltoon esi- ja perusopetuksen oppilaitostyöhön kahta (2) vuorotteluvapaan sijaista. Toinen sijaisuus sijoittuu ajalle 31.7-31.12.2024 ja toinen ajalle 31.7.-8.11.2024.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?

Kuraattorin työ sisältää sekä yhteisöllistä että yksilöllistä opiskeluhuoltotyötä. Yhteisöllisessä työssä tehtävänäsi on tuoda sosiaalialan osaamista ja näkemystä koko oppilaitostyöhön sekä tukea lasten ja nuorten kehitystä ja hyvinvointia yhdessä muiden opiskeluhuollon ammattilaisten, koulun henkilökunnan ja huoltajien kanssa. Yksilökohtaiseen työhön kuuluu yksittäisten opiskelijoiden tilanteiden selvittämistä sekä tukitoimien suunnittelua ja toteuttamista.

Psykososiaalisessa opiskeluhuollossa työskentelet osana moniammatillista tiimiä ja yhteistyöverkostoa. Työn tukena sinulla ovat muut työyhteisön kuraattorit, psykologit ja esihenkilöt, oma ammatillinen tiimisi, nimetty mentori ja ryhmätyönohjaus. Opiskeluhuollon psykologi- ja kuraattoripalveluista säädetään oppilas- ja opiskelijahuoltolaissa (1287/2013).

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, monipuoliset koulutusmahdollisuudet sekä mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit. Työajan käytössä voi hyödyntää liukumaa. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti, 3447,85 €/kk. Työaika tehtävässä on 37,75 h/vko.

Olisiko tämä työ sinua varten?

Kelpoisuusvaatimuksena kuraattorin tehtävässä on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:ssä tai 8 §:n 1 momentissa tarkoitettu korkeakoulututkinto tai tehtävään soveltuva sosiaali- tai kasvatusalalle tai käyttäytymistieteisiin suuntautunut korkeakoulututkinto. Koulutukseen tulee sisältyä tai sen lisäksi tulee olla suoritettuna 60 opintopisteen laajuiset korkeakouluopinnot, joiden tulee muodostua sosiaalityön yliopisto-opinnoista tai mainitun lain 8 §:n 1 momentissa tarkoitettuun korkeakoulututkintoon kuuluvista opinnoista.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta kuraattorina työskentelystä, erityisesti esi- ja perusopetusikäisten oppilaiden kanssa. Lisäksi arvostamme muuta monipuolista työkokemusta lasten ja nuorten parissa, yhteistyökykyä ja itsenäistä työotetta.

Muuta huomioitavaa

- Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata ainoastaan TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaisen tulee täyttää vähintään yksi seuraavista ehdoista:
- hän on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana
- hän on alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi
- hän on vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Vuorotteluvapaan sijaisen kriteerit, jotka löytyvät TE-palveluiden sivuilta: Vuorotteluvapaa - TE-palvelut.

Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisteriote (lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen). Noudatamme Pohjois-Savon hyvinvointialueella tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa, joka on maksimissaan puolet määräaikaisuuden kestosta.

Kiinnostuitko? Hae siis pian, sillä haastatteluja toteutetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/597016/fi_FI