Asiantuntija, Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten sekä työ- ja eli
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2024
  • Hae viimeistään 17.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Satakunnan TE-toimistossa on haettavana asiantuntijan virka.

Virka on Satakunnan TE-toimiston yhteinen ja sijoitettu Porin seudun työllisyyden kuntakokeiluun, Porin toimipisteeseen.

Porin seudun työllisyyden kuntakokeilun työnhaku- ja koulutuspalveluiden tavoitteena on työmarkkinoiden toimivuuden turvaaminen työnhakija-asiakkaiden työnvälityspalvelulla ja ammatillista osaamista kehittämällä sekä tarjoamalla tukea tavoitteiden ja vaihtoehtojen selvittämisessä.

Asiantuntijan työ koostuu asiakkaiden neuvonta- ja ohjaustyöstä sekä viranomaisyhteistyöstä organisaation sisällä ja sidosryhmien kanssa. Asiantuntijoilla on omat asiakkaat, joiden palveluprosessin koordinoinnista he vastaavat.

Asiantuntijan keskeisiin tehtäviin kuuluvat asiakkaan palvelutarpeen arviointi, työllistymissuunnitelmien laatiminen, suunnitelman toteutumisen seuranta,
ohjaaminen osaamista kehittäviin ja työllistymistä edistäviin palveluihin, sekä työnvälitys. Myös työttömyysturvalausuntojen tekeminen sekä verkosto- ja yritysyhteistyö ovat osa asiantuntijan tehtävää.

Asiantuntijan asiakaskunta muodostuu Työnhaku- ja koulutuspalveluiden asiakkaista, jotka ovat pääosin henkilöasiakkaita, ja joille tarjotaan ensisijaisesti työnvälityksen ja osaamisen kehittämisen palveluita. Asiakkaat voivat olla eri-ikäisiä, eri toimialoilta sekä eri koulutus- ja kulttuuritaustaisia.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://valtiolle.fi/tyoavain/4778/fi_FI