Kirvesmies Helsinkiin, Tocca HR Uusimaa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2024
  • Hae viimeistään 22.5.2024
  • Palkkaus: 16,50-18,50€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme ammattitaitoisia kirvesmiehiä, jotka haluavat ottaa seuraavan askeleen urallaan Helsingissä.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä sisä- ja runkovaiheen töissä. Voit toivoa työkohdetta ja valita työsi uudis- tai saneerauspuolelta, jotta se vastaa parhaiten toiveitasi. Uudiskohteita tietysti hiukan vähemmän tällä hetkellä tarjolla.

Arvostamme hakijoilta vankkaa aikaisempaa kokemusta kirvesmiehen tehtävistä sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja lukea rakennuskuvia. Toivomme joustavaa ja oma-aloitteista asennetta sekä taitoa toimia erilaisten ihmisten kanssa. Toivomme myös rehellisyyttä ja nimenomaan tietoa siitä missä tehtävissä olet vahvimmillasi.

Jos haluat olla osa Toccan ammattitaitoista tiimiä ja työskennellä avoimessa ja rennossa ilmapiirissä, ota meihin yhteyttä.

Voit soittaa, lähettää viestin tai jättää hakemuksen - valinta on sinun. Jätä hakemus tästä: https://tocca.likeit.fi/apply/3102206 https://tocca.likeit.fi/apply/3102206

Ja jos kaipaat lisätietoja tai haluat keskustella mahdollisuuksista kanssamme, ole rohkeasti yhteydessä. Kahvikupin ääressä on aina hyvä tilaisuus vaihtaa ajatuksia. https://tocca.likeit.fi/apply/3102206

Ilmo Jokelainen, p. 0400313874, ilmo.jokelainen@tocca.fi

Me Toccalla haluamme olla helposti lähestyttävä ja aito työnantaja, joka tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työmahdollisuuksia sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehitykseen.

www.tocca.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://tocca.likeit.fi/apply/3102206