Toimintaterapeutti, Kuntoutuspalvelut, Lappeenran, Suomen Terveystalo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuuden kuntoutuspalveluja!

Etsimme nyt Lappeenrantaan TOIMINTATERAPEUTTIA.

Me Terveystalon Kuntoutuspalveluissa haluamme olla valituin ja vaikuttavin kuntoutuksen toimija Suomessa. Intohimonamme on jakaa osaamistamme ja oppia uteliaasti uutta. Kehitämme vaikuttavuusperusteista kuntoutusta, vaalimme palveluidemme laatua ja varmistamme terapeuttiemme ammatillisen kasvun.

Terveystalon Kuntoutuspalveluissa keskiössä on asiakkaan toimintakyky - sen arviointi ja kuntoutus. Ensisijaisena tehtävänäsi Kuntoutuspalveluissa onkin löytää polku kohti toimintakykyisempää arkea yhdessä asiakkaan kanssa. Kuntoutuspalveluihin kuuluvat neuropsykologian, puhe- ja toimintaterapian, geriatrisen ja neurologisen fysioterapian palvelut sekä moniammatillinen kuntoutus.

Työviikkosi koostuu asiakkaan arviointi- ja kuntoutustyöstä, verkostotyöstä, tiimitapaamisista ja moniammatillisesta yhteistyöstä. Työnkuvaan on mahdollista yhdistää myös LAKU-perhekuntoutusta ja Oma väylä-kuntoutusta. LAKU-perhekuntoutus on Kelan tarjoamaa moniammatillista kuntoutusta neuropsykiatrisen diagnoosin saaneille lapsille ja nuorille sekä heidän perheilleen. Oma väylä- kuntoutus puolestaan on suunnattu 16-29 -vuotias nuorille tai nuorille aikuisille, jolla on ADHD tai autismikirjon häiriö ja tuen tarvetta opinnoissa tai työelämässä

Meillä voit työskennellä ammatinharjoittajana tai työsuhteisena osa- tai kokoaikaisesti toiveidesi mukaan. Noudatamme yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimusta. Asiakaskohtaamiset tapahtuvat vastaanotolla, arjen toimintaympäristössä tai etänä. Voit itse suunnitella työpäiväsi ja -viikkosi, myös etätyömahdollisuus on käytettävissäsi. Työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Meille on tärkeää, että voit työssäsi hyvin, etkä jää koskaan yksin. Johtavat terapeuttimme vastaavat laadusta ja vaikuttavuudesta sekä ammatillisen kasvun mahdollisuuksista ja omaa alaasi edustava esihenkilö on tukenasi arjen käytänteissä. Osaajamme pitävät tiiviisti yhteyttä ja kokoontuvat säännöllisiin tiiminsä tapaamisiin jakamaan osaamistaan ja kehittämään työtään. Lisäksi apunasi on koko valtakunnallinen moniammatillinen työyhteisömme, joka tukee ja konsultoi sinua asiakastyössäsi. Voit siis olla kokenut konkari tai hiljattain valmistunut, koska meillä on turvallista ottaa myös työuran ensiaskeleet. Älä kuitenkaan unohda, että meillä myös kokenut konkari saa konsultoida!

Tarjoamme sinulle:

- Kärkipaikan yhteiskunnallisesti vaikuttavan kuntoutuksen toteuttajana terveysalan moniosaajajoukossa.
 - Suuren talon vakauden ja pienen työyhteisön lämpimän tunnelman.
 - Mahdollisuuden ammatilliseen kasvuun ja kehittymiseen mittavan vuosittaisen henkilökohtaisen budjetin, sisäisen koulutuksen ja työnohjauksen turvin.
 - Mahdollisuuden työskennellä joustavasti ja vapauden suunnitella oman arkesi itsesi näköiseksi liukuvaa työaikaa hyödyntäen. Asiakastyöhön liittyvät ajomatkat ovat luonnollisesti työaikaa ja maksamme asiakastyömatkan ajalta myös päivärahaa, kun päivärahakriteerit täyttyvät.
 - Ammattitaitoisen ja sitoutuneen moniammatillisen työyhteisön sekä laajan kollegaverkoston.
 - Ison konsernin toimivat työkäytännöt ja edut, muun muassa kulttuuri-, liikunta- ja lounasedun sekä laajan työterveyshuollon.

Mitä toivomme sinulta?

Toimintaterapeutin tehtävän pätevyysvaatimuksena on laillistettu toimintaterapeutin tutkinto.

Toivomme hakijalta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä positiivista asennetta. Odotamme sinulta aktivisuutta, joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme myös kiinnostusta oman työn ammatilliseen kehittämiseen.

Tule meille työkaveriksi ja osaksi rautaisten alansa ammattilaisten joukkoa!

Täytäthän sähköisen hakemuksen liitteineen viimeistään 19.5.2024 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan puitteissa ja työtehtävien aloituksesta sovitaan erikseen. Kerro hakemuksessasi mistä alkaen olisit käytettävissä.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaavat mielellään

- Vastaava toimintaterapeutti Heidi Colliander (puh. 050 378 2344, heidi.colliander@terveystalo.com)
 - Palvelujohtaja, johtava toimintaterapeutti Kaisa Honka (puh. 050 575 4472, kaisa.honka@terveystalo.com)

Tervetuloa Kuntoutuspalveluihin! Tervetuloa Terveystaloon!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/235194/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer