Ohjelmapäällikkö (Kestävän kasvun ohjelma, Jyväsk, Keski-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2024
  • Hae viimeistään 27.5.2024
  • Palkkaus: 5799,15€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Osana Keski-Suomen kestävän kasvun ohjelmaa pääset osallistumaan niihin toimenpiteisiin, joilla sujuvoitetaan keskisuomalaisten asukkaiden hoitoon ja palveluun pääsyä, sekä puretaan koronan aiheuttamaa hoito- ja palveluvelkaa.

Haemme Keski-Suomen kestävän kasvun ohjelmaan

OHJELMAPÄÄLLIKKÖÄ

ajalle 12.8.2024 - 31.12.2025

Toimintaympäristö

Kestävän kasvun ohjelman rahoituksesta vastaa sosiaali- ja terveysministeriö. Ohjelman rahoitus tulee EU:n kertaluonteisesta elpymisvälineestä (Next Generation EU).

Keski-Suomen kestävän kasvun ohjelma noudattaa kansallisen kestävän kasvun ohjelman antamia suuntaviivoja. Ohjelman tavoitteena on purkaa Covid-19- pandemian aiheuttamaa sosiaali- ja terveydenhuollon hoito-, kuntoutus- ja palveluvelkaa, nopeuttaa hoitoon pääsyä pysyvästi koko maassa ottamalla käyttöön uusia toimintatapoja sekä edistää sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksen toteutumista. Tavoitteena on, että väestö saa tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut yhdenvertaisesti, helposti ja kynnyksettömästi sekä monikanavaisesti.

Tehtäväkenttä

Ohjelmapäällikkönä vastaat hankehallinnoinnin kokonaisuudesta ja yleisesti hankkeen etenemisestä sekä siitä, että hanke tukee hyvinvointialueen strategiaa. Varmistat, että hanke etenee sille asetettujen tavoitteiden ja reunaehtojen mukaisesti sekä johdat valmentaen ja sparraten hanketiimiäsi. Vastuullasi on talouden ja toiminnan seuranta ja raportointi, sekä verkostoyhteistyö hyvinvointialue-, YTA- ja kansallisella tasolla (erityisesti STM, THL). Toimit työssäsi esihenkilönä ohjelman projektipäälliköille, viestinnän asiantuntijalle sekä projektikoordinaattorille.

Mitä odotamme sinulta?

Etsimme henkilöä, jolla on kokemusta valtionavustushankkeista sekä niiden hankehallinnoinnista erityisesti talouden näkökulmasta. Sinulla on vahvaa muutosjohtamisen ja osaamista, loistavat projektinhallinnan taidot ja strategiaosaamista. Pystyt viemään vaativia muutoksia maaliin asti ja johtamaan kokonaisuutta rohkeasti.

Tehtävässä menestyminen vaatii itsenäistä työskentelyotetta, kykyä kysyä oikeita kysymyksiä ja kuulla vastauksista oleellinen - osaat yhdistää pienemmät toimenpiteet yhdeksi isoksi kokonaisuudeksi ja nivoa hankekokonaisuutta hyvinvointialueen kehittämiseen, strategian toimeenpano-ohjelmaan sekä hankkeen kansallisiin suuntaviivoihin. Sinulla on erinomaiset tiimi- ja vuorovaikutustaidot ja lisäksi kirjalliset raportoinnit ja esitykset ovat vahvuuksiasi. Hyvistä verkostoista, hyvinvointialueen eri toimijoiden tuntemisesta ja johtamisopinnoista on tehtävässä etua. Edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä aiempaa esihenkilökokemusta.

Mitä tarjoamme?

Ohjelmapäällikön roolissa pääset vaikuttamaan aidosti keskisuomalaisten asukkaiden palveluihin. Tehtäväkenttä on kehittämistyöstä syttyvälle henkilölle erittäin mielenkiintoinen ja tarjoaa näkymän sekä Keski-Suomen että kansallisen tason kehittämiseen. Tiimissä on rento työote ja hyvä tekemisen meininki. Hankkeen toimisto sijoittuu tällä hetkellä Ylistönmäen Ohjelmakaareen. Tehtävää voi tehdä myös osittain etätyönä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät hyvinvointialueen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (HYVTES).

Koska tehtävässä liikutaan koko Keski-Suomen hyvinvointialueen alueella, toivomme että sinulla on mahdollisuus käyttää omaa autoa.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!

Jätä hakemuksesi ilmoituksen yhteydessä olevasta linkistä. Voit hyödyntää järjestelmän hakemuspohjaa tai jättää hakemuksesi liitetiedostona. Huom! Hakuaika loppuu 27.5. klo 12.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/600482/fi_FI