Kokki Ravintola Ehta, Ok PeeÄssä
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Osuuskauppa PeeÄssä on yli 128 000 asiakasomistajan omistama palvelualan yritys Pohjois-Savossa. Tehtävänämme on tuottaa kilpailukykyisiä etuja ja palveluja asiakasomistajille sekä kehittää jäseniemme ja koko Pohjois-Savon hyvinvointia. Henkilöstöä meillä on yli 2 000 ja olemme mukana lähes jokaisen pohjoissavolaisen elämässä.

Haemme nyt KOKKIA Ravintola Ehtaan

Original Sokos Hotel Puijonsarvi on Itä-Suomen suurin hotelli ja tapahtumien keskus. Majoitusta upeissa puitteissa, kulinaristisia nautintoja ravintoloissa ja kaupungin herkullisin buffet-aamiainen - unohtamatta upeita kokous- ja juhlatiloja, joissa järjestetään unohtumattomia tapahtumia. Puijonsarvi on alati kehittyvä ja uudistuva sekä vastuullisin toimija alalla. Puijonsarvi tarjoaa hotellin palveluiden lisäksi unohtumattomia ja eri tyyppiä ravintolakokemuksia Puikkarissa, Ravintola Ehtassa, Frans & Sophie Bistrossa ja Ravintola Utussa.

Ehtassa loistaa hyvän kaari - meillä meno on hauskaa, maukasta ja mutkatonta. Suosimme paikallisuutta sekä suunmyötäisesti yhteen kietoutuvia makuja. Listalta löytyy niin hiiligrillin savuisessa syleilyssä kypsytettyjä herkkuja kuin useita muita vaihtoehtoja, kuten vegaanisia annoksia.

Haemme nyt kokkia vakituiseen työsuhteeseen osaksi Ravintola Ehtan veikeän rempseää tiimiä. Työtunteja tässä tehtävässä on keskimäärin 90 h / 3 vk. Työt alkavat heti tai sopimukseen mukaan.

Voit olla jo enemmänkin kilometrejä taaksesi kartuttanut konkari tai rutkasti kehittymishalua omaava tulevaisuuden starba. Tärkeintä on, että haluat olla menossa mukana ja johtamisellasi varmistaa sujuvan ja hyvän fiiliksen serviisit. Haluamme yhdessä toteuttaa hyvän kaarta niin asiakkaille kuin työkavereillekin, joten toivomme sinulla olevan myös aitoa paloa persoonalliseen asiakaspalvelutyöhön ja osaat toimia positiivisena ja innostavana tiimiläisenä.

Kokin työtehtäviin kuuluvat kaikki keittiön työtehtävät, painottuen ravintola Ehtan rentojen annosten valmistukseen. Tässä työtehtävässä menestymiseen vaaditaan alan koulutusta ja ammattitaitoa, priorisointikykyä, luontaista ripeyttä ja aitoa halua tehdä asiakaspalvelutyötä vilkkaassa työympäristössä.

Onko sinulla?
- vahvaa otetta tiimityöskentelyyn, hyvät yhteistyötaidot sekä halua omalta osaltasi ylläpitää hyvää fiilistä
- halua kehittyä ja kehittää
- aitoa halua työskennellä asiakasta varten
- motivoitunut ja oma-aloitteinen työasenne
- suomen ja englannin kielen taitoa
- hyvä paineensietokyky ja halua työskennellä ravintolan aukioloaikojen mukaan

Tarjoamme sinulle
- monipuolisen työympäristön ja parhaat työkaverit ikinä
- työtiimin, jossa sinua arvostetaan sellaisena kuin olet
- erinomaiset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet
- MaRaVa työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, tulospalkkauksen ja lukuisia rahanarvoisia henkilöstöetuja
- kattavat työterveyspalvelut

Hakuaika ja lisätiedot

Hakuaika päättyy 19.5.2024, mutta huomioithan, että pidämme haastatteluja jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos siis kiinnostuit, niin jätä hakemus pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa Original Sokos Hotel Puijonsarven keittiöpäällikkö Toni Karjalainen p. 0447197983 tai toni-pekka.karjalainen@sok.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://s-ryhma.fi/tyopaikat/avoimet-tyopaikat?s=ehta&id=R-27810