Ohjaaja, Savas-Säätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Marjahaan koti on Iisalmessa sijaitseva kehitysvammaisten ja autismin kirjon henkilöiden ympärivuorokautisen asumisen yksikkö. Asiakkaamme toivovat, että sinulta löytyy huumoria, iloisuutta ja ystävällisyyttä. Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden perushoito sekä ohjaus ja auttaminen heidän arjessaan. Tuemme asiakkaitamme niin elämän iloissa kuin suruissakin.

Ohjaajan työ on kolmivuorotyötä. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän organisaatiossamme. Olemme avoin ja iloinen työyhteisö, johon toivottaisimme sinut lämpimästi tervetulleeksi. Meillä on hyvät mahdollisuudet kehittää työssä tarvittavaa osaamista.

Koulutusvaatimuksena on sosiaali- tai terveysalan koulutus (esim. lähihoitaja, sosionomi, sairaanhoitaja). Huomioimme hakijoissa myös opintonsa loppusuoralla olevat opiskelijat. AMK-tutkinnon omaavalla on mahdollisuus hakea varajohtajan vastuutehtävää ohjaajan työn ohelle.
Edellytämme sinulta tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista.

Tule rohkeasti tutustumaan ja kuulemaan meistä lisää!

Hae työpaikkaa osoitteesta