Hitsaaja, WorkPower Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2024
  • Hae viimeistään 26.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Nautitko monipuolisista hitsaustehtävistä? Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa on mukava työporukka ja joka aidosti välittää työntekijöistään?

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme motivoitunutta hitsaajaa Lahteen pitkäaikaiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme on vuonna 2007 perustettu konepajayritys, joka valmistaa monipuolisesti erilaisia koneita ja laitteita asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Yrityksen palveluihin kuuluvat mm. koneiden valmistus ja asennuspalvelut, osanvalmistus, koneistaminen sekä pintakäsittely. Tuotanto tapahtuu laadukkaissa tiloissa, ja tuotanto- ja toimitilaa on yhteensä 3100 m .

Työpäiväsi
Työpäiväsi sisältävät erilaisten koneiden ja laitteiden valmistuksessa suoritettavia monipuolisia hitsaustehtäviä, ja MAG-hitsaat erilaisia koneiden osia. Työstettävänä materiaalina toimii pääosin musta rauta ja vahvuudet ovat 5 mm:stä ylöspäin, mutta tarvittaessa hitsaat myös rosteria tai haponkestävää terästä. Valmistettavat osat ovat yleensä 1-10 kappaleen sarjoja, joten päivittäinen työsi onkin vaihtelevaa ja monipuolista.
Työaikasi on 40h viikossa, ja työskentelet maanantaista perjantaihin aamuvuorossa klo 7.00-15.30. Halutessasi sinulla on mahdollisuus myös ylitöiden tekemiseen. Työsuhteessasi sovelletaan Teknologiateollisuuden TES:iä.

Arvostamme

Kokemusta MAG-hitsaamisesta
      Kuvanlukutaitoa
      Hyvää englannnin kielitaitoa

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintoisissa ja monipuolisissa hitsaajan työtehtävissä yrityksessä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Saat kattavan perehdytyksen kaikkiin työtehtäviisi sekä mukavan työyhteisön ympärillesi. Työsuhde alkaa kuuden kuukauden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinun toivotaan jäävän työskentelemään suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, ja työntekijänämme saat nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005

Avainsanat: hitsaaja, MAG-hitsaaja, MIG/MAG-hitsaaja, levyseppähitsaaja, levyseppä, metallityöntekijä
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.workpower.fi/likeit/likeit_form.php?id=101470986