Kokki Virkistyshotelli Yyteriin, Workway Oy / HR Sata Henkilöstötalo
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Yyteri on tunnettu ympäri Suomen upeista hiekkarannoistaan ja kauniista luonnostaan, joka houkuttelee vierailijoita nauttimaan rauhasta ja luonnonkauneudesta. Virkistyshotelli Yyteri on ollut osa tätä ainutlaatuista maisemaa jo vuosikymmenten ajan, tarjoten vierailijoille laadukasta majoitusta ja elämyksiä meren äärellä. Hotelli yhdistää perinteisen vieraanvaraisuuden moderniin palveluun, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan niin lomalaisille kuin liikematkailijoillekin.

Haemme nyt intohimoista ja ammattitaitoista kokkia vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Virkistyshotelli Yyteriin. Tässä tehtävässä tulet valmistamaan korkeatasoisia aterioita käyttäen tuoreita ja laadukkaita raaka-aineita sekä sinulla on mahdollisuus työskennellä monipuolisesti erilaisissa keittiötehtävissä.

Toivomme sinulta ammatillista koulutusta ja kokemusta keittiötyöstä, luovuutta ruoanlaitossa ja hyviä tiimityöskentelytaitoja. Odotamme kykyäsi hallita kiireisiä työtilanteita ja sitoutumistasi tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti yhdessä Suomen kauneimmista hotelleista.

Jos olet valmis tuomaan taitosi ja intohimosi osaksi tiimiämme, täytä hakemuksesi ja lisää ansioluettelosi. Odotamme innolla, että kuulemme sinusta ja siitä, miten voisit tuoda oman panoksesi hotellin keittiöihin.

Tule osaksi Yyterin loistavaa tiimiä ja luo elämyksiä, jotka jäävät mieleen!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://hrsata.fi/tyonhakijoille/avoimet-tyopaikat/#/tyopaikka/1252