Matemaattis-luonnontieteellisten aineiden lehtori, Koulutuskuntayhtymä Tavastia
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tervetuloa opettajaksi reippaaseen joukkueeseemme! Haemme Ammattiopisto Tavastiaan Yhteiset tutkinnon osat ja aikuisten perusopetus -osastolle matemaattis-luonnontieteellisten aineiden lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.8.2024 alkaen.

Lehtori opettaa yhteisissä tutkinnon osissa (YTO) matemaattis-luonnontieteellisiä sisältöjä. Opetusta voi olla myös samanaikaisopettajana. Opetettavien aineiden kirjo ulottuu matematiikasta fysiikkaan, kemiaan ja toimintaan digitaalisessa ympäristössä. Työhön voi mahdollisesti sisältyä opettamista myös S2-polulla, joka on kielitietoista aineenopetusta maahanmuuttaneille opiskelijoille.

Tehtävänkuvaa voidaan muokata ja maustaa tehtävään valittavan opettajan mielenkiinnon ja osaamisen mukaisesti, sillä meillä on vaihtelevasti tarjolla monenlaista työtä opettamisen lisäksi: esimerkiksi YTO-vastuuopettajan tehtävä, tiimivastaavan ja oppiainetiimin vetäjän tehtävät, erilaiset koordinointitehtävät, yhteistyökuviot muiden osastojen kanssa sekä mahdolliset hanketyöt. Myös jatkuvasti kehittyvä YTO-valinnaisopintojen tarjotin antaa opettajille mahdollisuuden opettaa opintoja, joissa voi hyödyntää omaa erityisosaamistaan.

Arvostamme lämmintä ymmärrystä heterogeenisten ryhmien ja erilaisten oppijoiden kohtaamisessa ja opettamisessa. Erityisopettajan kelpoisuus ja kokemus erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden sekä maahanmuuttajataustaisten opiskelijoiden opettamisesta katsotaan eduksi. Painotamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kykyä työskennellä erilaisten ihmisten kanssa. Työskentelemme opettajatiimeittäin, joten yhteistyömahdollisuudet ovat hyvät, ja haussa olevassa tehtävässä korostuvatkin sosiaalinen työskentelytapa, joustavuus sekä innovatiivinen ote.

Arvostamme myös halua ja osaamista kehittää erilaisia joustavia polkuja ja tapoja YTOn matemaattis-luonnontieteellisten sisältöjen toteuttamiseksi. Motivaatio opettaa ja kehittää verkko-opetusta tulevaisuudessa katsotaan eduksi.

Opetushenkilöstön kelpoisuudet määräytyvät asetuksen 986/1998 14 § mukaan.

Ennen työn aloittamista on esitettävä rikostaustaote siten kuin laissa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä säädetään (504/2002). Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Kelpoisuusvaatimuksen mukaisella tutkinnolla peruspalkka tehtävässä on alkaen 3742,60 €/kk. Lisäksi palkkaan vaikuttavat hakijan työkokemusvuodet sekä oppilaitoskohtainen tehtävien vaativuuden arviointi ja mahdolliset epäpätevyysalennukset. Tehtävässä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

HAKEMINEN

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 20.5.2024 kello 15.00 mennessä. Kelpoisuuden osoittavat todistukset tulee liittää hakemukseen sekä alkuperäiset esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

LISÄTIEDOT

Koulutuspäällikkö Riikka Ollinkangas, yhteiset tutkinnon osat ja aikuisten perusopetus, puh. 050 440 0950, riikka.ollinkangas@kktavastia.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://tavastia.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=420&jbid=8#login_form