Maarakennustyöntekijä Tampereen seudulle, Tampere, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2024
  • Hae viimeistään 2.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakasyrityksellemme maanrakennustyöntekijöitä Tampereen alueelle.

Tarjolla on monipuolisesti eri osaamista vaativia työtehtäviä. Voit olla siis innokkaan asenteen omaava aloittelija tai jo kokenut konkari. Työkohteet sijaitsevat ympäri Tamperetta ja kehyskaupunkeja.

Tehtäviin voi kuulua kaivinkoneen perämiehen tehtävät, kaivojen asennus, erilaisten salaoja- ja viemäriputkien asennus, korkojen mittaus, maantiivistys sekä muut alan työtehtävät. Kokemus erilaisten maanrakennuskoneiden käytöstä sekä näiden pienistä huoltotöistä on plussaa. Työtehtäväsi ja työkohteesi määräytyvät kuitenkin oman osaamisesi perusteella.

Työssä tarvitaan voimassaoleva työturvallisuus- ja Tieturva-1-kortit. Jos jompi kumpi kortti on päässyt vanhentumaan tai puuttuu, Bolt auttaa tämän suorittamisessa. Vaihtuvien kohteiden vuoksi auton käyttömahdollisuus helpottaa kulkemista, mutta ei ole suinkaan välttämätön, sillä suurin osa työmaista sijaitsee julkisten liikenneyhteyksien ulottuvilla.

Töitä on tarjolla vähintään koko lämpimän vuodenajan, alkaen heti siitä kun maa alkaa sulamaan, aina siihen asti kun maa alkaa taas jäätymään. Osaaville tekijöille on myös ympärivuotinen pesti mahdollinen.

Ammattilaisille pystymme tarjoamaan määräaikaisen sopimuksen 4-6kk täysillä 40h/vko tunneilla.

Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16:
Ari Kasurinen, 050 314 1823, ari.kasurinen@bolt.works
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1347691