Sairaanhoitaja, Kuntoutusyksikkö Privaatti Pieksä, Etelä-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Palkkaus: 2827,26€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Vaalijalan osaamis- ja tukikeskukseen kuntoutusyksikkö Privaattiin Pieksämäelle 1.6. alkaen tai sopimuksen mukaan.

Uusi Privaatti- yksikkö on aikuisten 12-paikkainen yksilölliseen määräaikaiseen kuntoutukseen erikoistuva vaativan erityispalvelun yksikkö. Toiminta perustuu näyttöön perustuvien kuntoutusmenetelmien toteuttamiseen yksilöllisesti kunkin kuntoutujan tarpeiden mukaisesti. Kuntoutuksella pyritään auttamaan asiakkaita, jotka tarvitsevat erityisesti yksilöllistä kuntoutusta ja yksilöllisiä tilaratkaisuja. Kuntoutusta tukee hoitohenkilöstön lisäksi moniammatilliset tiimit ja asiantuntijapalvelut. Yksikön toiminta on alkanut osittain tammikuussa 2024. Haemme lisähenkilöstöä yksikön täysipainoisen käynnistämisen mahdollistamiseksi.

Sairaanhoitajana osallistut yksikön arjessa asiakastyöskentelyyn ja kehität arjen toimintaa sekä osallistut toiminnan suunnitteluun. Sairaanhoitajana toteutat ja arvioit asiakkaan lääkehoidon toteutumista sekä kuntoutusprosessin etenemistä osana moniammatillista työryhmää. Sairaanhoitajana huolehdit yksikkökohtaisista sairaanhoitajan tehtävistä kuten lääkärinkierrot.

Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin, kahvit, teet ja kaakaot työpaikalla sekä työsuhdepyöräedun. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin. Eloisalla uuden työntekijän työskenneltyä tehtävässä vähintään 3 kuukautta, maksamme kertaluontoisen rekrytointipalkkion 500-800 euroa, riippuen työsuhteesi pituudesta.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Katsomme eduksi kokemuksen vaativan erityisen tuen alalta. Arvostamme psykososiaalisen kuntoutuksen ja mielenterveys- / autismityön osaamista.

Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/600044/fi_FI