Palvelupäällikkö Turkuun tai Saloon, Yliopiston Apteekki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko innostava, kannustava ja tulostavoitteellinen esihenkilö? Haluatko osaamistasi kehittävän ja merkityksellisen työn? Jos vastasit kyllä, tule esihenkilöksi työyhteisöön, joka on jo itsessään syy lähteä töihin.

Meillä kehität osaamistasi monipuolisten uramahdollisuuksien parissa, koet työniloa, sillä ilo onnistua yhdessä on yksi arvoistamme. Täällä teet hyvää, koska tuottomme käytetään koulutukseen ja tutkimukseen.

Haemme yli 1000 yliopistonapteekkilaisen joukkoomme:

PALVELUPÄÄLLIKÖÄ

Turkuun tai Saloon.

Pääset kehittämään apteekkimme asiakaspalvelu-, varastonhallinta- ja myyntityötä huolehtien tiimisi kanssa tuotteiden houkuttelevista esillepanoista, asiointikokemuksesta ja apteekin viihtyvyydestä. Toimit apteekin teknisen henkilökunnan esihenkilönä ja tehtävänäsi on innostaa, motivoida ja tukea tiimiäsi päivittäisessä asiakaspalvelu- ja myyntityössä. Apteekin arkea ja asiakaskokemusta kanssasi rakentavat apteekinhoitaja ja apteekin muu henkilökunta. Tehtävä on uusi, ja pääset rakentamaan sitä yhdessä organisaation kanssa.

Työntekoa meillä vauhdittavat loistava yhteishenki, työkaverien avuliaisuus ja mukavat asiakkaat. Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta, hyviä tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta sekä reipasta työotetta.

Sinulla on aikaisempaa esihenkilökokemusta myynnin johtamisesta ja asiakaspalvelun kehittämisestä. Omaat tehtävään soveltuvan tukinnon esim. tradenomin tutkinnon. Osaat ja haluat kehittää toimipisteen rutiineja, numerot ovat ystäviäsi ja uskot siihen, että hyvällä lähiesihenkilötyöllä luodaan entistä parempaa työntekijäkokemusta ja asiakaspalvelua. Menestyt tehtävässä taatusti määrätietoisella työskentelyotteella, motivoivilla vuorovaikutustaidoilla ja halulla oppia uutta.

Perehdytämme sinut tehtäviisi ja kokeneet kollegat ovat aina tukenasi. Lisäksi järjestämme paljon erilaisia koulutuksia, joiden avulla vahvistat ja päivität osaamistasi. Työpisteesi voi sijaita joko Turussa tai Salossa. Työ sisältää matkustamista.

Kokemuksesi ja osaamisesi karttuessa YA:lla on tarjota sinulle erilaisia uramahdollisuuksia niin esihenkilö- kuin asiantuntijatehtävissäkin. Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, mm. laajat työterveyspalvelut sisältäen sairaskuluvakuutuksen ja alennuksia apteekeissamme.

Osana työhöntulotarkastusta kuuluu huumausainetestaus.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 19.5.2024 mennessä rekrytointisivujemme kautta Avoimet työpaikat ! Yliopiston Apteekki Otamme yhteyttä potentiaalisiin hakijoihin jo hakuajan puitteissa, joten hae nopeasti! Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästäsi sekä meillä työskentelystä saat operatiiviselta johtajalta Marita Lemiseltä sähköpostitse marita.leminen@ya.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/palvelupaallikko-turkuun-tai-saloon/me1zn6